Facebook Pixel Κίνηση... ματ Καρυπίδη για να γίνει ο τελικός στο Πανθεσσαλικό με κόσμο!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-12 20:27:00

Μόνο... Βόλος για τον Καρυπίδη - Κίνηση... ματ για να γίνει ο τελικός στο Πανθεσσαλικό με κόσμο!

Sportdog Team
Μόνο... Βόλος για τον Καρυπίδη - Κίνηση... ματ για να γίνει ο τελικός στο Πανθεσσαλικό με κόσμο!

Απόλυτα ξεκάθαρη είναι η στάση του Άρη για τελικό Κυπέλλου μόνο στον Βόλο και μάλιστα ο μεγαλομέτοχος των Κίτρινων προχώρησε σε μια πολύ σημαντική δήλωση ώστε να λυθούν τα προβλήματα στο γήπεδο.

Θοδωρής Καρυπίδης: Μεγάλη κουβέντα άνοιξε από το γεγονός πως κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το ενδεχόμενο να συνδράμει οικονομικά η ΕΠΟ για την ετοιμότητα του γηπέδου στον Βόλο, ώστε να γίνει με την παρουσία κόσμου.

Πιο συγκεκριμένα ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε από την ΕΠΟ να αναλάβει ένα ποσό της τάξεως των 70.000 ευρώ για την εγκατάσταση καμερών υψηλής ευκρίνειας στο Πανθεσσαλικό που υπολογίζεται περί των 260.000 ευρώ, κάτι που όμως η Ομοσπονδία αρνήθηκε.

Πάντως όπως έγινε γνωστό αυτή την πρόθεση την έχει ο Θοδωρής Καρυπίδης καθώς με δήλωσή του εμφανίστηκε διατεθειμένος να αναλάβει ο ίδιος την καταβολή αυτού του ποσού λέγοντας συγκεκριμένα «Υπό την προϋπόθεση διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου παρουσία φιλάθλων των δύο ομάδων, θα αναλάβω εγώ την πληρωμή των 70.000 ευρώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλείνει μεγάλη μεταγραφή ο Ολυμπιακός - Απέρριψε 1,5 εκατ. ετησίως και... οδεύει προς Λιμάνι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags