Με τον Μπερνάρ Ντουάρτε να κάνει για άλλη μία φορά εντυπωσιακά πράγματα πάνω στο χορτάρι σημειώνοντας δύο γκολ, ο Παναθηναϊκός νίκησε (με ανατροπή) τη Λαμία με 3-1 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play off και πάτησε (με έναν αγώνα περισσότερο απ’ την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ) στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

"Τρεις περιπτώσεις στον Παναθηναϊκό. Η πρώτη, στο 41ο λεπτό, είναι επαφή της μπάλας με το χέρι για αμυνόμενο της Λαμίας, ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι αλλά το χέρι είναι κοντά στο σώμα και δεν υφίσταται παράβαση.

Η δεύτερη περίπτωση είναι στο 59ο λεπτό, ένα φάουλ που κέρδισε ο Παναθηναϊκός και από εκεί προήλθε το δεύτερο γκολ. Ο αμυνόμενος της Λαμίας αντικανονικά τον αναντρέπει, σωστά δίνει το φάουλ και την κάρτα ο διαιτητής.

Η τρίτη περίπτωση είναι στο 78ο λεπτό, η Λαμία ζήτησε πέναλτι και πράγματι η μπαλα ΄'ερχεται σε επαφή με το χέρι αλλά το χέρι βρίσκεται σε κανομική θέση και δεν υπάρχει καμία παράβαση. Σωστά δεν καταλόγισε πέναλτι για την ομάδα της Λαμίας", σχολίασε ο Σπάθας στις δηλώσεις του, στην αθλητική εκπομπή του MEGA!