Facebook Pixel "Απέρριψε ελληνικές ομάδες ο Τζολάκης - Αποφασίζει για ΟΣΦΠ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-19 20:52:00

"Απέρριψε άλλες ελληνικές ομάδες ο Τζολάκης - Αποφασίζει για Ολυμπιακό"

Γιατί πρέπει να είναι βασικός, ο λόγος που ξεχωρίζει ο νεαρός κίπερ, πώς κατέληξε στο Λιμάνι και τι θα κάνει το καλοκαίρι με το συμβόλαιό του.

Ολυμπιακός: Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης στο εκτός έδρας παιχνίδι τού Ολυμπιακού με τη Φενέρ, στην Κωνσταντινούπολη, ενώ η πρόκριση πέρασε από τα δικά του γάντια στη διαδικασία των πέναλτι καθώς απέκρουσε συνολικά τρια.

Προφανώς είναι πρόσωπο των ημερών στο Λιμάνι, καθώς η ιστορία του στους Πειραιώτες έχει τη δική της, ξεχωριστή σημασία: Ήρθε σε ηλικία 16,5 ετών στους Ερυθρόλευκους, καθώς ο θρύλος λέει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον είχε δει σε παιχνίδια υποδομών του Πλατανιά που άνηκε τότε, και μέχρι σήμερα που είναι 21,5 ετών έχει προλάβει να παίξει σε πρωτάθλημα και Ευρώπη πολλές φορές με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αλλά και να συνυπάρξει με μεγάλους τερματοφύλακες στο Ρέντη: Από τον Ζοσέ Σα και τον Τόμας Βάτσλικ, μέχρι τώρα τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, που προφανώς λειτούργησαν ως εμπειρίες υψηλού επιπέδου στις προπονήσεις - Όπως, φυσικά, και οι προπονητές τερματοφυλάκων που μόνο στο επίπεδο του Ολυμπιακού θα μπορούσε να συναντήσει.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Κώστα Γκολέμη, προπονητή τερματοφυλάκων την εποχή που ήταν στον Πλατανιά ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, προκειμένου να εμπλουτίσουμε το ρεπορτάζ με νέες πληροφορίες για τον Έλληνα άσο.

"Αυτά είναι τα καλά στοιχεία του Τζολάκη - Έτσι έκανε προπόνηση στην Κρήτη - Ζούσε κάθε στιγμή"

"Μου άρεσε πολύ η αυτοπεποίθησή του, που είναι στοιχείο του χαρακτήρα του", σχολίασε για την εποχή που συνεργάστηκαν στην ομάδα τής Κρήτης και συμπλήρωσε:

"Εχει δείξει ότι αξίζει να είναι βασικός στον Ολυμπιακό. Τα καλά του στοιχεία είναι ότι έχει αντίληψη, ήταν πολύ καλός δέκτης σε αυτά που του λέγαμε και ο δυναμισμός του ήταν κεντρικό στοιχείο, ο δυνατός χαρακτήρας και η προσωπικότητα".

Τι τον έκανε να ξεχωρίζει τότε;

"Έκανε προπόνηση τόσο έντονα και με αγάπη, που το ζούσε πολύ. Ζούσε κάθε στιγμή, ήταν πολύ προσηλωμένος στον στόχο του. Ήταν στην προπόνηση σαν να δίνει κάθε μέρα εξετάσεις στο σχολείο".

"Έτσι πήγε στο Λιμάνι - Ενδιαφέρον και από άλλες μεγάλες ελληνικές ομάδες - Βασικός στον Ολυμπιακό"

Πώς προέκυψε ο Ολυμπιακός;

"Υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό αλλά και από άλλες μεγάλες ομάδες τής Σούπερ Λιγκ. Τελικά πήγε στο Λιμάνι".

Μπορεί η πρώτη ομάδα τού Ολυμπιακού να τον έχει σταθερά ως βασικό;

"Δεν αμφισβητεί κανείς την αξία των τερματοφυλάκων που ήταν μέχρι τώρα βασικοί και συνυπήρξαν με τον Τζολάκη, είναι πολύ καλοί. Εγώ θα τον είχα βασικό, για να βγάλει ένα δικό της παιδί η ομάδα. Να έχει τη υγεία του, και όλα είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει".

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και δεν έχει ακόμα ανανεώσει.

"Δεν ξέρω κάτι παραπάνω για να σχολιάσω. Ο Κωνσταντίνος είναι ένα συνεσταλμένο παιδί, έξυπνο, που θα βάλει κάτω τα δεδομένα που έχει στα χέρια του και θα αποφασίσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μεγαλείο Τζολάκη, έμεινε στην ιστορία - Γι’ αυτό θα σηκώσει το Ευρωπαϊκό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags