Facebook Pixel Γράφει "ιστορία" ο Κουέστα κόντρα στην ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-21 17:12:00

Γράφει "ιστορία" ο Κουέστα κόντρα στην ΑΕΚ - Σπάει σημαντικό ρεκόρ

Sportdog Team
Γράφει "ιστορία" ο Κουέστα κόντρα στην ΑΕΚ - Σπάει σημαντικό ρεκόρ

Το όνομά του θα γραφτεί στην «κιτρινόμαυρη» ιστορία σήμερα (21/4) κόντρα στην ΑΕΚ. 

Άρης: Το όνομά του θα γραφτεί στην «κιτρινόμαυρη» ιστορία σήμερα (21/4) κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Χουλιάν Κουέστα πιάνει… ιστορική κορυφή στο «Κλ. Βικελίδης» διανύοντας την 6η του σεζόν στον Άρη. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν ιδανικά σε μια ομάδα, που «δένονται» μαζί της και πορεύονται με θετικά αποτελέσματα από τη συνεργασία και για τις δύο πλευρές.

Ο Άρης με τον Χουλιάν Κουέστα βρήκε σταθερή λύση στην υπεράσπιση της εστίας του, καθώς ο Ισπανός διανύει την 6η του σεζόν στα «κιτρινόμαυρα». Πέραν τούτου όμως ο αρχηγός του Άρη ετοιμάζεται να γράψει ιστορία σήμερα (21/4) κόντρα στην ΑΕΚ, πιάνοντας… κορυφή.

Στο αποψινό παιχνίδι ο Κουέστα πρόκειται να αγωνιστεί 187η φορά κάτω από την εστία του Άρη και να γίνει ο ξένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της ομάδας, με τις περισσότερες συμμετοχές.

Ο Ισπανός άφησε πίσω του τον Ντάρσι Νέτο και ισοφάρισε στο προηγούμενο ματς με την Ένωση τις 186 συμμετοχές του Αρτούρ Λεκμπέλο. Απόψε κόντρα στην ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να προσπεράσει τον βετεράνο Αλβανό στόπερ των «κίτρινων» και να βρεθεί στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυθεντικό "super talent" στον Ολυμπιακό - Τον έχασαν ΠΑΟΚ και Γιουνάιτεντ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags