Facebook Pixel Κατάθλιψη ο ΠΑΟΚ! Πελάτης του Μεντιλίμπαρ ο Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-21 23:19:00

"Τον έκανε... πελάτη τον Λουτσέσκου ο Μεντιλίμπαρ - Δυστυχώς έσκασε ο ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
"Τον έκανε... πελάτη τον Λουτσέσκου ο Μεντιλίμπαρ - Δυστυχώς έσκασε ο ΠΑΟΚ"

Εκνευρισμός στον κόσμο των «ασπρόμαυρων» μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Τόσο για την εικόνα της ομάδας και τον Ρουμάνο όσο και για τη διαιτησία...

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι στα κάγκελα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Επικρατεί οργή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ομάδας αποτυπώνεται αυτή η αγανάκτηση. Οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» ασκούν κριτική και γράφουν σχόλια μεγέθους έκθεσης για… Πανελλήνιες εξετάσεις. Η πλειοψηφία των ΠΑΟΚτσήδων τα βάζει με τον Λουτσέσκου και αναρωτιούνται γιατί δεν έγιναν κινήσεις τον Ιανουάριο.

Το Sportdog.gr συγκέντρωσε τα χαρακτηριστικότερα σχόλια και σας τα παρουσιάζει:

Ψυχολογία μηδέν! Δεν γίνεται μια ομάδα που βρισκόταν με κλειστά μάτια , έβγαζε φάσεις και γκολ Απο το πουθενά ξαφνικά να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα και να κάνει μια αξιόλογη τελική στην εστία! Δυστυχώς ούτε οι παίκτες μας δεν το πιστεύουν πλέον!! Και μην ακούσω δικαιολογίες έσκασε από τους αγώνες κτλ κτλ , ο γαύρος τα ίδια έπαιξε και μας κέρδισε με αλλαγές.... ελπίζω να ξυπνήσουν γιατί 3 σερί παιχνίδια στην Τούμπα θα τους είναι πολύ δύσκολα...

Αυτη η ομαδα πιστευει στο πρωταθλημα; αυτη η ομαδα εχει ενεργεια για να χτυπησει το πρωταθλημα; αυτη η ομαδα ειναι διαβασμενη για να παει καθε ματς αναλογα με το πως πρεπει;;τελικα αξιζε να παιξουν αρρωστοι παικτες με μπριζ;;; μαλλον σε ολα η απαντηση ειναι οχι. Εχουμε εναν προπονητη του 7 που οποτε νομιζει πως αξιζει για 9 τα κανει σκατα... το πεναλτι υπερβολικο, στο δευτερο γκοο δεν εδωσε φαουλ στον Σαστρε, αλλα σαν εμφανιση δεν αξιζαμε τιποτα...

Ομάδα χωρίς αρχή μεση και τέλος! Έχει εδώ και 3-4 παιχνίδια η ομάδα δεν παίζει ποδόσφαιρο! Αν συνεχίσει έτσι θα καταλήξουμε 4αρτι! Ο λουτσε είναι απαράδεχτος κάνει παρά πολλά λαθοι σαν προπονητής! Ο Ολυμπιακός μας έπαιξε με αλλαγές και μας κέρδισε χωρίς να τον απειλήσουμε πήρε δλδ μια ξεκούραστη νίκη! Ο αντονιο έβαλε το γκολ στο 92 και πανηγύριζε λες και έβαλε γκολ το οποίο σου δίνει την νίκη αντί να σκύψει το κεφάλι και να γυρίσει γρήγορα πίσω! Επίσης ο Λούτσε στο 75’ φαίνεται ότι παρατάει το παιχνίδι! Και στο τέλος πήγε να διαμαρτυρηθεί στην διαιτησία. Και θα πει στις δηλώσεις του για την διαιτησία!

Η ομάδα δυστυχώς έσκασε κύριοι...ηθικοί αυτουργοί υπάρχουν βρίσκονται στα ανώτερα στρώματα....η ομάδα γυμνη χωρίς λύσεις μια περίοδο που θα της ήταν απαραίτητες...λάθη και του Λουτσεσκου βέβαια που δεν εισηγήθηκε την απόκτηση παικτών χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι...η χρονιά χάθηκε δυστυχώς και εχουν μπόλικα άτομα ευθύνες. Ας ελπίσουμε να βγούμε Ευρώπη έστω γτ εκεί θα μαυρίσουν άσχημα τα πράγματα...ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΈΛΟΣ

Να ενημερώσουμε τους παίκτες μας ότι αν γίνει κανένα θαύμα και οι ανύπαρκτοι πάρουν το κύπελλο, ο 4ος της βαθμολογίας δε βγαίνει Ευρώπη! Ένα φορ και ένα ταχύτατο χάφ δεν μπορούσαμε να πάρουμε το Γενάρη! Μείναμε με τους αργούς. Σαματα - Μουργκ και Οζντοεφ έπρεπε να πληρώνουν για να παίξουν! Μπήκε αλλαγή ο Σβαμπ και κάνει μόνο λάθη… Τον Μ. Αντονιο εξάρι δεν τον είδαμε ποτέ, γιατί τον βάζουμε δεκάρι!!! Πρώτη φάση από κόντρα στο 77’ και νοοτροπία λες και εμείς ήμασταν μπροστά στο σκορ! Τραγική η ομάδα στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν! Η φάση του 2ου γκολ του γαύρου ξεκινάει από φάουλ στον Σαστρε, αλλά δώσαμε δικαιώματα με τέτοιες εμφανίσεις!

Δε με πείραξε τόσο η ήττα. Με πείραξε ο τρόπος με τον οποίο ήρθε. Η ομάδα δε μπήκε ποτέ. Αν δε θέλετε, δε μπορείτε, κουραστήκατε ή δε ξέρω κι εγώ τι άλλο, πείτε το μας να μην έχουμε απαιτήσεις. Η σημερινή εμφάνιση είναι σαν να μας είπατε «καλό καλοκαίρι» και όχι «πάμε να τα δώσουμε όλα για τον τελευταίο στόχο». Κρίμα, χάσατε από ένα μέτριο Ολυμπιακό που αν μπαίνατε με το μαχαίρι στα δόντια το διπλό το παίρνατε…

Θα ακούσουμε πάλι ότι επειδή πήγαμε στους 8 στην Ευρώπη, ημιτελικό κυπέλλου και παλέψαμε για το πρωτάθλημα ότι η χρονιά είναι επιτυχημένη. Εάν βγούμε 4 και δε βγούμε ούτε Ευρώπη του χρόνου να δούμε που θα κρυφτούν κάποιοι; Είπαμε, παίξε μπάλα και χάσε, αλλά τελευταία μόνο χάνουμε χωρίς να βλέπουμε μπάλα. Ξυπνήστε γιατί κάποτε η υπομονή θα τελειώσει και δε θα χρυσώνουμε το χάπι συνέχεια με διάφορες δικαιολογίες.

Ούτε που βάζουν γκολ δεν ξέρουν, ποιότητα 0 όλοι τους ούτε πάσα δεν βγαίνει σωστή πόσο μάλλον σεντρες, πρωοθημενες κλπ ούτε με θαύμα. Ότι κ να γίνει με κενή εστία να είναι ο αντίπαλος η μπάλα θα γυρίσει στον κοταρσκι απλά για να την δώσει στην αντίπαλη ομάδα κ από την αρχή ξανά. Προπονητής με κλειστά μάτια, παίκτες που έπρεπε να είναι λεβαδιακο κ Κηφισιά τους χρυσοπληρωνει η διοίκηση

Ο,τι χτίστηκε από την αρχή της σεζόν καταστράφηκε μετά από την τραγική διαχείριση σας. Ανύπαρκτη είσαστε όλοι και ηθικοί αυτουργοί για αυτό που βλέπουμε τα τελευταία παιχνίδια. Η ομάδα ήτανε πρώτη τον Ιανουάριο κ μέσα σε 3 στόχους και ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ φέρετε 2-3 παίκτες εκεί που ποναμε όλη την χρονιά. Συγχαρητήρια για αυτό που παρουσιάζετε. Παίκτες χωρίς πάθος, προπονητής μπερδεμένος με ένα πλάνο και σε διαβάζει ο κάθε πικραμένος. Τελος και το πρωτάθλημα, και κανονίστε να βγείτε 4οι να μείνετε εκτός Ευρώπης και μετά το παραμυθάκι γνωστό για τις μεταγραφές..

Θλίψη και μόνο θλίψη, η ομάδα αυτό ήταν καλή τύχη για του χρόνου με καινούριες προσθήκες ευελπιστώ είτε παικτών είτε στον πάγκο κάτι να αλλάξει γιατί θα πάθουμε κατάθλιψη με αυτά που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό!

Τραγική εμφάνιση. Μη διαμαρτύρεστε για το πέναλντι, είναι κανονικό. Αλλά όταν σε σφάζουνε σε τρία ματς με τον άρη. Στο πρώτο γύρο δεν δίνεται πέναλτι, στο χαριλάου δε δίνονται κάρτες, στα πλειο οφ δεν δίνονται δύο πέναλντι (ένα σαν το σημερινό). Σε όλα αυτά η διοίκηση κοιμάτε, ούτε μια ανακόινωση.

Τα ίδια κάθε χρόνο. Θυμηθείτε πως θα μας πούν πως φταίει η διαιτησία και πως κουράστηκε η ομάδα κλπ. Για το υποδεέστερο ρόστερ κουβέντα. Για την τρίτη χρονιά με τον ίδιο προπονητή χωρίς τίτλο κουβέντα. Γενικά για την ταμπακιέρα κουβέντα. Πήγαμε στους 8 και όλα καλά. Όχι δεν είναι καλά. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα τίτλων. Αν δεν μπορείτε να φέρετε τίτλους να φύγετε. Υγ ο σημερινός αντίπαλος τι έκανε καλύτερα από εμάς; Άλλαξε προπονητή και παίκτες. Ανέβηκε επίπεδο. Εμείς στασιμότητα. Αν σας αρέσει εσάς πάω πάσο. Εμένα όχι, όπως και τους περισσότερους συνοπαδους.

Το χειμώνα και ενώ όλοι βλέπαμε ότι η ομάδα δεν γίνεται να παίξει στο ίδιο τέμπο σε 3 διοργανώσεις,και φωνάζαμε για μεταγραφές μας λέγατε ότι θα χαλάσει η χημεία και ότι ο στρατηγός ξέρει.. Ενώ το πιο αστείο ότι δεν υπάρχουν παίχτες τον χειμώνα..Η ομάδα όπως είναι λογικό έσκασε όταν έχεις ένα και μοναδικό δίδυμο στα σέντερ μπακ ,ένα και μοναδικό αριστερό μπακ, 3 στο κέντρο, 1 10αρι τον Κωνσταντελια γιατί ο αυστριακός δεν είναι παίχτης, κανέναν φορ και 3 εξτρεμ με τον έναν 38 χρόνων να παίζει σε όλα τα παιχνίδια 1926%. Αφου δεν βοηθήσατε την ομάδα είναι λογικό η ομάδα να έσκασε, και οποίοι κάνανε μεταγραφές να έχουν φρεσκάδα στην τελική ευθεία..

3 χρονια ζούμε τα ίδια playoff!! Ομάδα 3 χρόνια τερματίζει απο τις αρχές Απριλίου οι ευθύνες είναι σε 2 στην διοίκηση που τον Ιανουάριο αδιαφόρησε για την ομάδα και δεν έκανε μεταγραφές και φυσικά στον Λουτσεσκου που πάλι σε 3 playoff παρουσιάζει αυτή την εικόνα η ομάδα!!! Πετάει η ομάδα για 3 μήνες και μετά απλα δεν υπάρχει!!! Μην ακούσουμε πάλι για ιώσεις, κλιματική αλλαγή και άλλες τέτοιες δικαιολογίες!!! Ακούσαμε μετά το. Παιχνίδι με την Μπριζ οτι θα δείξουμε άλλο πρόσωπο στο ματς με τον Ολυμπιακό.. την νέα χρονιά;;; Ο Κουληερακης σήμερα είχε το μυαλό του σε άλλη χώρα!!

Ο διακεκριμένος στρατηγός Μεντιλιμπαρ έχει καταστήσει τον Λουτσέσκου πελάτη, ο οποίος είναι εξαρτημένος από ένα συγκεκριμένο σύστημα παιχνιδιού, μη γνωρίζοντας να παίξει κάτι άλλο, το οποίο είναι πλέον γνωστό σε όλους τους έμπειρους προπονητές. Ααα ξέχασα να συμπληρώσω η ομάδα ηταν κουρασμενη από το Ευρωπαϊκό παιχνίδι.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση Λουτσέσκου: "Ντροπιαστική διαιτησία! Δεν θα τα έδινε στην χώρα του"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags