Facebook Pixel Νικολακόπουλος: "Μετά την Ευρώπη, ζωντανός στο πρωτάθλημα"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-21 23:09:00

Νικολακόπουλος: "Μετά την Ευρώπη, ζωντανός και στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός"

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Μετά την Ευρώπη, ζωντανός και στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός"

Το δικό του σχόλιο μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά έκανε ο έμπειρος ρεπόρτερ που σημείωσε πως πλέον οι Ερυθρόλευκοι είναι ζωντανοί και με για τον τίτλο.

Κώστας Νικολακόπουλος: Για την σημαντική νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο σχόλιό του ο έμπειρος ρεπόρτερ μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες σήμερα έπαιζαν ίσως το τελευταίο τους χαρτί για να μείνουν στην κούρσα του τίτλου, ήταν άξιοι νικητές και έτσι εκτός από την Ευρώπη, μένουν ζωντανοί και στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα σημείωσε ότι πλέον είναι κλειδί για τον Ολυμπιακό το ματς την Τετάρτη (24/04) με τον Άρη μιας και αν νικήσει όπως και το επόμενο με τη Λαμία θα εκμεταλλευτεί όπως και να ‘χει τις απώλειες των άλλων διεκδικητών από τα ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός την Τετάρτη και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ την Κυριακή και τότε πολλά μπορούν να συμβούν.

Τέλος ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πήρε ένα μεγάλο ρίσκο αλλάζοντας σχεδόν όλη την ενδεκάδα που πήρε την πρόκριση στο Conference League και δικαιώθηκε πανηγυρικά, με τους παίκτες να βγάζουν φρεσκάδα, ενώ έκανε και μια ιδιαίτερη αναφορά στον Ποντένσε που έχασε πέναλτι αλλά εξιλεώθηκε με την προσπάθειά του στο 2-0 και δεν έκρυψε πως αν ο ΠΑΟΚ μείωνε στο 78’, στη μεγάλη διπλή του ευκαιρία, μπορεί να είχαμε... δράμα στο Καραϊσκάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οδοστρωτήρας Άμραμπατ! Έκανε τη δουλειά Πόνσε-Τσούμπερ - Aπαντήσεις με ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags