Facebook Pixel Τσακίρης: "Βγάζει εκτός τον ΠΑΟ με νίκη"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-21 23:41:00

Τσακίρης: "Βγάζει εκτός τον ΠΑΟ με νίκη" - Το μεγάλο ατού της ΑΕΚ

Sportdog Team
Τσακίρης: "Βγάζει εκτός τον ΠΑΟ με νίκη" - Το μεγάλο ατού της ΑΕΚ

Το δικό του σχόλιο για τη νίκη της Ένωσης κόντρα στον Άρη, αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έκανε ο έμπειρος ρεπόρτερ.

Γιώργος Τσακίρης: Για την εμφάνιση, που χαρακτήρισε την καλύτερη στα play off, της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη, αλλά και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν μια αγχωτική νίκη, αλλά υπέροχη εμφάνιση. Ήταν μακράν το καλύτερο παιχνίδι της ΑΕΚ στα playoffs σε επίπεδο πίεσης, έντασης, διάρκειας και παραγωγής ευκαιριών. Ο Χουτεσιώτης ήταν σε εκπληκτική μέρα, αλλά θα ήταν θαύμα να μην κερδίσει η ΑΕΚ με τις ευκαιρίες που είχε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από μια κόντρα, σε ένα γκολ που δεν θα μάθουμε ποτέ αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή ή όχι. Παρότι η ΑΕΚ βρέθηκε να χάνει κόντρα στη ροή του αγώνα, έπνιξε τον αντίπαλο στη συνέχεια.

Είναι τεράστια νίκη και τώρα έγινε φαβορί ξανά, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ. Εξαρτάται αποκλειστικά από την ίδια, πηγαίνοντας σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι την Τετάρτη με τον Παναθηναϊκό. Αν καταφέρει να κερδίσει, ουσιαστικά θα βγάλει εκτός έναν βασικό διεκδικητή, γιατί θα του έχει πάρει και την ισοβαθμία.

Ο Αλμέιδα κατάφερε να διαχειριστεί και το πρώτο από τα τρία δύσκολα ματς που έχει η ομάδα σε οκτώ μέρες. Και το έκανε έχοντας να διαχειριστεί πολλά προβλήματα στη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά και κάποια που προέκυψαν τελευταία στιγμή, όπως με τον Μάνταλο και τον Γκατσίνοβιτς. Όμως έχει τέτοιο βάθος, που κατάφερε να πάρει το παιχνίδι με τον Άρη», ανέφερε ο Γιώργος Τσακίρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οδοστρωτήρας Άμραμπατ! Έκανε τη δουλειά Πόνσε-Τσούμπερ - Aπαντήσεις με ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags