Facebook Pixel "Κάποιος που έβλεπε Ολυμπιακό, δεν θα πίστευε..."
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-22 11:52:00

Σταματέλος: "Κάποιος που έβλεπε Ολυμπιακό, δεν θα πίστευε αν όλοι αυτοί..."

Sportdog Team
Σταματέλος: "Κάποιος που έβλεπε Ολυμπιακό, δεν θα πίστευε αν όλοι αυτοί..."

Ο Νίκος Σταματέλος αναλύει το χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τη δύσκολη συνέχεια.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τη χθεσινή νίκη επί του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πρώτα από όλα υπάρχει ένας τελικός, αυτός που δίνουν οι Νέοι του Ολυμπιακού σήμερα με την Μίλαν στο Youth League, σε μία σημαντική στιγμή για όλον τον σύλλογο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Μεντιλίμπαρ έχει αποδείξει πως ξέρει πολύ καλά τι κάνει, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα. Να πούμε ότι οι τρεις έμειναν εκτός ήταν για λόγους ξεκούρασης και ο Ροντινέι έχει τα δικά του θέματα. Δεν θα μου προκαλέσει εντύπωση, αν ο Βραζιλιάνος μείνει εκτός και από το παιχνίδι με τον Άρη που ακολουθεί. Μιλάμε για διαχείριση», είπε για το χθεσινό παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Μετά τη Φενέρ, ήρθαν ξημερώματα Παρασκευής, Παρασκευή-Σάββατο τι προπονήσεις να γίνουν. Κυριακή αγώνας, σήμερα αποθεραπεία και Τετάρτη ξανά αγώνας. Κάτι παραπάνω ξέρει ο Μεντιλίμπαρ από εμάς. Δεν ξέρω αν η ομάδα που παρέταξε χθες στον ΠΑΟΚ, αν την έχει χρησιμοποιήσει και σε οικογενειακό δίτερμα. Κάποιος που έβλεπε τον Ολυμπιακό, δεν θα πίστευε αν όλοι αυτοί ήταν οι αναπληρωματικοί».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Προβοκάτορας" με Κουλιεράκη ο Μεντιλίμπαρ - Eίναι mixer Αλμέιδα-Λουτσέσκου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags