Facebook Pixel Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ ενόψει Λαμίας!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-22 13:09:00

Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ ενόψει Λαμίας - Έτοιμος για αντεπίθεση ο Λουτσέσκου

Sportdog Team
Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ ενόψει Λαμίας - Έτοιμος για αντεπίθεση ο Λουτσέσκου

Ο Δικέφαλος του Βορρά στρέφει την προσοχή του στον αγώνα κόντρα στη Λαμία, αφήνοντας πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό και ο Ρουμάνος τεχνικός περιμένει τις εξελίξεις στο εσωτερικό της ομάδας.

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ ψάχνει την επιστροφή στις νίκες κόντρα στη Λαμία, προκειμένου να μείνει στο «κόλπο» του πρωταθλήματος και να ανακάμψει ψυχολογικά. Πριν όμως την πνευματική υγεία των παικτών πρέπει να ξεπεραστούν και τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τις ιώσεις σε πολλούς παίκτες, με πρώτη και πιο αισθητή την απουσία του Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να πάρει διπλό στο Λιμάνι, αφού ο Ολυμπιακός με τη ψυχολογία της ευρωπαϊκής πρόκρισης επικράτησε  με 2-1 στο Γ. Καραϊσκάκης. Μια ακόμη ήττα για τους «ασπρόμαυρους» που τους κάνουν να ακροβατούν ανάμεσα στην... εσωστρέφεια και την ανάκαμψη. Το ποιον δρόμο θα διαλέξει θα φανεί στο επόμενο παιχνίδι του, το οποίο είναι και πάλι εκτός έδρας, κόντρα στη Λαμία (24/4, 17:00).

Πέρα όμως από τη νίκη όμως, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ «πονοκεφαλιάζουν» και με την περίπτωση του Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση τις τελευταίες ημέρες και αυτός ήταν ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους».

Σε κάθε περίπτωση, η εξέλιξη της υγείας του εκτιμάται σε καθημερινή βάση και μένει να φανεί αν θα προλάβει να ξεκινήσει και πάλι προπονήσεις, προκειμένου να είναι στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση στο «Αθανάσιος Διάκος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο μέτριος ΠΑΟΚ αλλά και ο ανεπαρκής Πορτογάλος διαιτητής και... ο Ιμπόρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags