Facebook Pixel Ξεκάθαρος ο Τσορμπατζόγλου: "Προβληματικός ο ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-22 13:50:00

Ξεκάθαρος ο Τσορμπατζόγλου: "Προβληματικός ο ΠΑΟΚ - Πολύ κακός ο διαιτητής"

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Τσορμπατζόγλου: "Προβληματικός ο ΠΑΟΚ - Πολύ κακός ο διαιτητής"

Για την επόμενη ημέρα από την ήττα του Δικεφάλου του Βορρά από τον Ολυμπιακό μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ, όπου αναφέρθηκε τόσο στην προβληματική εικόνα του συνόλου του Λουτσέσκου, όσο και στις αποφάσεις του Πορτογάλου διαιτητή.

ΠΑΟΚ: Στη διαιτησία του Μιγκέλ Νογκέιρα στο ντέρμπι του Δικεφάλου του Βορρά με τον Ολυμπιακό και στην προβληματική εικόνα που παρουσίασε το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ σημείωσε πως δεν υπήρξε 100-0, έκανε λόγο για έναν κακό διαιτητή, που επιβράβευσε όλες τις βουτιές, ενώ πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να καθορίζει ένα ματς από την επαφή του Κουλιεράκη στον Ναβάρο και θα έπρεπε να τον… συλλάβουν μετά το φάουλ του Ρίτσαρντς στον Σάστρε που δεν σφυρίξε και οι Πειραιώτες οδηγήθηκαν στο 2-0.

Τέλος ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είχε προβληματική εικόνα, κάνοντας μόλις μια φάση και πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, επισημαίνοντας ότι είναι υποχρεωτική η νίκη με τη Λαμία την επόμενη αγωνιστική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την επιχείρηση στου Ρέντη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags