Facebook Pixel Κωστής Ραπτόπουλος: "Αμαρτία να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-22 20:30:00

Σαφής ο Ραπτόπουλος! "Αμαρτία από τον Θεό, να πάρει αυτή η ΑΕΚ πρωτάθλημα"

Sportdog Team
Σαφής ο Ραπτόπουλος! "Αμαρτία από τον Θεό, να πάρει αυτή η ΑΕΚ πρωτάθλημα"

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε για την επικράτηση της ΑΕΚ στην έδρα του Άρη και αναφέρθηκε στη μάχη για τον τίτλο.

Ο Κωστής Ραπτόπουλος μίλησε για τα ματς της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ και εστίασε στο παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», που βρήκε την Ένωση να κερδίζει με 2-1 στο φινάλε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μπαίνω στο Χαριλάου και λέω το εξής. Μπαίνει ένας δυναμικός Άρης με μια ομάδα η οποία, εντάξει, δεν έχει τόσο σπουδαίο ρόστερ και τα λοιπά. Έχω κάτι γνωστούς στο Χαριλάου, τους λέω γιατί δεν βάζετε τον Χουτεσιώτη. Αφού το ματς, η ΑΕΚ θέλει να το πάρει, εσείς δεν θέλετε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή. Δεν θέλετε να κερδίσετε. Ο Χουτεσιώτης είναι να φύγει από τον Άρη, δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του, με θεωρείτε παλτό, θα παίξω όσο μπορώ να παίξω. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Προβοκάτορας" με Κουλιεράκη ο Μεντιλίμπαρ - Eίναι mixer Αλμέιδα-Λουτσέσκου

Άοσμη, άνευρη η ΑΕΚ, η οποία φτάνει μεν στην εστία και έχει τέτοια ασύλληπτα κακά τελειώματα. Με έναν Άμραμπατ, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης της στο πρώτο ημίχρονο. Ο Σιμάνσκι σε δραματική κατάσταση, πεσμένος ο Τσούμπερ, μέτριος ο Γιόνσον και ο Χουτεσιώτης να βγάζει. Ένας Άρης έδειχνε ότι παίζω ένα ελεύθερο ποδόσφαιρο, αλλά είμαι και στα @@ μου. Έβαλε το γκολ, στο οποίο πέρασε η μπάλα τη γραμμή.

Στο β’ ημίχρονο βγήκε μόνο ο Χουτεσιώτης να παίξει μπάλα. Οι υπόλοιποι δεν μπορούσαν να παίξουν, αδιαφορούσαν; Δεν ξέρω τι γράφουν οι Παναθηναϊκοί για 25 λεπτά ημίχρονο. Και καλά έκανε ο Άρης, θα μου πεις μπάλα είναι αυτή; Στην Ελλάδα, γιατί να το πάρει ο εχθρός μου το πρωτάθλημα; Ο Χουτεσιώτης ήταν η κλειδαριά, ένας με μια ολόκληρη η ΑΕΚ.

Τόσο κακά τελειώματα, τόσο κακός ρυθμός. Αηδιαστικός ο Άρης στο β’ ημίχρονο, ανύπαρκτη η ΑΕΚ στο να βάλει δύο γκολ και να τελειώσει το παιχνίδι πιο νωρίς. Αν είναι δυνατόν, με το ανέκδοτο Χουτεσιώτης των προηγούμενων ματς, να μην μπορεί να βάλει γκολ. Για να βάλει γκολ η ΑΕΚ, έπρεπε να παίξει και ο Ρόουζ μπάλα. Μετά έκανε πέναλτι πάλι ο Ρόουζ.  Θα είναι μεγάλη αμαρτία από τον Θεό, να πάρει αυτή η ΑΕΚ το πρωτάθλημα. Καλύτερα ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός. Οι παίκτες της ΑΕΚ βρωμάνε πτωματίλα»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags