Facebook Pixel Ξεκάθαρος πρώην διαιτητής: "Υπήρχε φάουλ σε Σάστρε"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-22 22:44:00

Ξεκάθαρος πρώην διαιτητής: "Υπήρχε φάουλ σε Σάστρε" - Ατάκα για το πέναλτι

Sportdog Team
Ξεκάθαρος πρώην διαιτητής: "Υπήρχε φάουλ σε Σάστρε" - Ατάκα για το πέναλτι

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος διαιτητής όπου και αναφέρθηκε στις φάσεις για τις οποίες "φωνάζει" ο Δικέφαλος του Βορρά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ηρακλής Τσίκινης: Ο παλαίμαχος διαιτητής μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις διαιτησίες στα παιχνίδια της Κυριακής (21/4), τονίζοντας ότι υπάρχει φάουλ στον Σάστρε πριν το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

«Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι είχα πει, επειδή τον γνωρίζω τον Πορτογάλο, ότι είναι μέτριος προς κακός, με λίγες καλές διαιτησίες στο παλμαρέ του. Φάνηκε από τα σφυρίγματα του και από τον πειθαρχικό έλεγχο. Έβγαζε κάρτες εκεί που δεν έπρεπε και το αντίστροφο» είπε αρχικά και συνέχισε: «Το πέναλτι είναι κυρίως στην κρίση του διαιτητή. Αυτός κρίνει αν το σπρώξιμο δικαιολογεί την πτώση. Στο δεύτερο γκολ θα μπορούσε να δοθεί φάουλ. Υπάρχει επαφή με τον Σάστρε και γι' αυτό πέφτει.

O VAR θα μπορούσε να παρέμβει, αλλά μάλλον είχε την ίδια άποψη με τον διαιτητή. Είναι κάτι ανάλογο με αυτό που έγινε στο Άρης-ΑΕΚ. Ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι, αλλά μετά το ακύρωσε και έδωσε φάουλ. Στο πειθαρχικό συμφωνώ ότι ο Βεργέτης δεν ήταν καλός, κατά τα άλλα, όμως, δεν είχε μεγάλα λάθη», είπε ο Ηρακλής Τσίκινης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαφωνώ με Λουτσέσκου! Καθαρά τα δύο γκολ, καμιά σιγουριά χωρίς τεχνολογία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags