Facebook Pixel Κετσετζόγλου: "Με 2/2 η ΑΕΚ παίρνει τον τίτλο"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-23 14:41:00

Κετσετζόγλου: "Με 2/2 η ΑΕΚ παίρνει τον τίτλο" - Ο ρόλος του Λιβάι

Sportdog Team
Κετσετζόγλου: "Με 2/2 η ΑΕΚ παίρνει τον τίτλο" - Ο ρόλος του Λιβάι

Η Ένωση προετοιμάζεται ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον έμπειρο ρεπόρτερ να τονίζει ότι με νίκες κόντρα σε Πράσινους και ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Κώστας Κετσετζόγλου: Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ μπορεί να φτάσει μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος με νίκες απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, στα ντέρμπι που ακολουθούν μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αν η ΑΕΚ κάνει δύο νίκες ουσιαστικά έχει πάρει το πρωτάθλημα. Από την άλλη είναι δύο πάρα πολύ δύσκολα ματς, στα οποία δεν κέρδισε σε κανένα αντίστοιχο της κανονικής περιόδου. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχει την κατάσταση στα χέρια της. Αν δεν κερδίσει αύριο, τότε θα περιμένει στραβοπατήματα των ανταγωνιστών της. Γι’ αυτό δεν της κάνει η ισοπαλία, όπως δεν κάνει και στον Παναθηναϊκό», ανέφερε.

Για την επιστροφή Λιβάι Γκαρσία: «Είναι πολύ σημαντική εξέλιξη. Είχε ανεβάσει στροφή και από πιο πριν, οπότε σίγουρα θα είναι στην αποστολή. Θα δούμε μήπως είναι αλλαγή αύριο και παίξει βασικός στην Τούμπα την Κυριακή. Ο Πόνσε ήταν πολύ καλός με τον Άρη, παρότι δεν σκόραρε. Για την ενδεκάδα θα δούμε μετά και τη σημερινή προπόνηση», είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραντεβού Μαρινάκη με Έλληνα του Ολυμπιακού - Υπογράφει τώρα με έναν… όρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags