Παναθηναϊκός: Για τις πιθανότητες να παίξει ο Μπερνάρ στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Φατίχ Τερίμ μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Για τον Μπερνάρ: «Η συμμετοχή του Μπερνάρ θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή κι αυτός είναι ένας λόγος που δεν ανακοινώθηκε η αποστολή. Ο προβληματισμός που υπάρχει είναι ότι αν αγωνιστεί μπορεί να πάθει μυικό τραυματισμό. Θα ξέρουμε αύριο πριν από το παιχνίδι όταν και θα ανακοινωθεί η αποστολή. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Ολοι οι υπόλοιποι στη διάθεση του Τερίμ».
Για την πιθανή ενδεκάδα: «Ο Τερίμ δεν έκανε δοκιμή σήμερα. Η πιθανότερη ενδεκάδα είναι ο Ντραγκόφσκι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Κώτσιρας, αριστερά ο Χουάνκαρ και στο κέντρο της άμυνας οι Γεντβάι, Ακαϊντίν. Στα χαφ οι Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας και στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης. Τρεις παίκτες διεκδικούν δυο θέσεις στα άκρα, οι Λημνιός, Βέρμπιτς και Μπερνάρ».
Επίσης, ο ρεπόρτερ μίλησε για το κάλεσμα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού για αύριο στις 17:00 στο ξενοδοχείο Caravel.
Η πιθανή 11άδα ΠΑΟ με ΑΕΚ και η τελευταία εξέλιξη με Μπερνάρ (ΒΙΝΤΕΟ)
Sportdog Team
| 23/04/24 - 23:10
"Φρέσκο" ρεπορτάζ από τον Τάσο Νικολογιάννη, εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης για το Τριφύλλι στην OPAP Arena
