Facebook Pixel Η πιθανή 11άδα ΠΑΟ με ΑΕΚ και η τελευταία εξέλιξη με Μπερνάρ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-23 23:10:00

Η πιθανή 11άδα ΠΑΟ με ΑΕΚ και η τελευταία εξέλιξη με Μπερνάρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η πιθανή 11άδα ΠΑΟ με ΑΕΚ και η τελευταία εξέλιξη με Μπερνάρ (ΒΙΝΤΕΟ)

"Φρέσκο" ρεπορτάζ από τον Τάσο Νικολογιάννη, εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης για το Τριφύλλι στην OPAP Arena

Παναθηναϊκός: Για τις πιθανότητες να παίξει ο Μπερνάρ στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Φατίχ Τερίμ μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για τον Μπερνάρ: «Η συμμετοχή του Μπερνάρ θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή κι αυτός είναι ένας λόγος που δεν ανακοινώθηκε η αποστολή. Ο προβληματισμός που υπάρχει είναι ότι αν αγωνιστεί μπορεί να πάθει μυικό τραυματισμό. Θα ξέρουμε αύριο πριν από το παιχνίδι όταν και θα ανακοινωθεί η αποστολή. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Ολοι οι υπόλοιποι στη διάθεση του Τερίμ».

Για την πιθανή ενδεκάδα: «Ο Τερίμ δεν έκανε δοκιμή σήμερα. Η πιθανότερη ενδεκάδα είναι ο Ντραγκόφσκι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Κώτσιρας, αριστερά ο Χουάνκαρ και στο κέντρο της άμυνας οι Γεντβάι, Ακαϊντίν. Στα χαφ οι Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας και στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης. Τρεις παίκτες διεκδικούν δυο θέσεις στα άκρα, οι Λημνιός, Βέρμπιτς και Μπερνάρ».

Επίσης, ο ρεπόρτερ μίλησε για το κάλεσμα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού για αύριο στις 17:00 στο ξενοδοχείο Caravel.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το "χούι" Τερίμ, η... υπέρβαση της ΑΕΚ και το καταστροφικό σενάριο για ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags