Facebook Pixel "Τι σημαίνει η εισαγγελική παρέμβαση στο Άρης-ΑΕΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-24 10:07:00

Ανάλυση από Θεσσαλονίκη: "Τι σημαίνει η εισαγγελική παρέμβαση στο Άρης-ΑΕΚ"

Sportdog Team

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο έγκριτος νομικός Σπύρος Χριστοφορίδης, αναλύοντας το τι σημαίνει η εισαγγελική παρέμβαση που έγινε για το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ, την περασμένη Κυριακή (21.04). Μάλιστα, με την εμπειρία του εκτίμησε, μεταξύ άλλων, πως η υπόθεση θα αρχειοθετηθεί και πως το όλο περιστατικό ήταν μια κίνηση εντυπώσεων.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Είναι ασύνηθες για τον ελληνικό αθλητισμό. Σε κάθε περίπτωση η γνώμη μου είναι ότι δεν θα προχωρήσει η όλη έρευνα και με διάταξη θα νομοθετηθεί. Συμβάντα παράνομου στοιχηματισμού ή στημένου αγώνα από τέτοιες ενδείξεις και μόνο, ώστε να παρέμβει ο εισαγγελέας  θεωρώ ότι θα έπρεπε να παρεμβαίνει πολύ συχνότερα και σε παιχνίδια μικρότερων κατηγοριών.

Σε κάθε περίπτωση είναι μια κίνηση εντυπώσεων από πλευράς εισαγγελικής αρχής, η οποία θα κριθεί από την εξέλιξη της έρευνας. Αν η έρευνα αρχειοθετηθεί, όπως είναι η δική μου εκτίμηση, θεωρώ ότι θα έχουν μείνει μόνο οι εντυπώσεις. 

Προκαταρτική έρευνα μπορεί να διατάξει ο εισαγγελέας για οποιοδήποτε αδίκημα θεωρείται ότι εκτελείται. Ο εκάστοτε εισαγγελέας δικαιώνεται όταν ασκηθούν διώξεις σε βάρος κάποιου από τους εμπλεκόμενους».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags