Facebook Pixel Άρης - Ολυμπιακός: Ατάκα Μάντζιου - "Ακούγονται πολλά..."
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-24 22:22:00

Ατάκα Μάντζιου με νόημα - "Ακούγονται πολλά..."

Sportdog Team
Ατάκα Μάντζιου με νόημα - "Ακούγονται πολλά..."

Η απάντηση του προπονητή του Άρη στη φημολογία, τι είπε για τη φάση του Μορόν στο 91' και ποιον αποθέωσε.

Ο Άκης Μάντζιος τόνισε με νόημα ότι... ακούγονται πολλά για την απόδοση του Άρη, αλλά η ομάδα του πρέπει να μείνει προσηλωμένη και να συνεχίσει τη δουλειά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το Άρης - Ολυμπιακός:

Για το παιχνίδι: 

"Σίγουρα είναι σημαντικό να εχουμε αποτελέσματα όπως το σημερινό. Και τις άλλες φορές έχω πει πως ο τελικός είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι . Θα είμαστε σε καλή κατάσταση και είμαστε σε καλή κατάσταση. Σίγουρα σε κάποια παιχνίδια δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν βγάλαμε διάθεση. Ένας βαθμός απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο, μας δίνει ψυχολογία. Θέλουμε την ανταγωνιστικότητα, προσπαθούμε σε όλα τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός ερχόμενος εδώ ήταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα και δεδομένα αυτη η δυσκολία του παιχνιδιού κάνει καλό στην ομάδα".

Για τα όσα λέγονται για παιχνίδια που επιλέγει ο Άρης να είναι πιο παθιασμένος:

"Δεν θα μπω σε αυτή την λογική. Εγώ θα πω πως ο Άρης θα πρέπει να διεκδικεί. 

Ακούγονται πολλά, λέγονται πολλά, εμείς πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να εξελισσόμαστε. "

Για την πορεία του Άρη:

"Είναι μια περίεργη χρονιά για την ομάδα μας, όπως ξεκίνησε το καλοκαίρι με ένα εντελώς καινούριο ρόστερ. Οι ομάδες δεν χτίζονται τον Νοέμβριο και τον Οκτώβριο. Χρειάζονται βάσεις. Μετά τον Δεκέμβριο και τον Γενάρη η ομάδα έδειξε καλύτερα πράγματα σε σχέση με το ξεκίνημα της. Με την πρόκριση μας απέναντι στην ΑΕΚ το κύπελλο έγινε προτεραιότητα για εμάς. Όμως η ομάδα θα πρέπει να διεκδικεί παραπάνω πράγματα από την 5η θέση. "

Για τον Κουέστα και το ρεκόρ: 

"Έχω τοποθετηθεί για τον Χουλιάν, είναι εξαιρετικός παίκτης, εξαιρετικός επαγγελματίας, την αγαπάει την ομάδα και μακάρι να είναι πάντα καλά και να βοηθάει την ομάδα με τις εμφανίσεις του."

Για την φάση του Μορόν:

"Δεν μιλήσαμε ακόμη για αυτή την φάση. Θεωρητικά θα μπορούσε να κάνει ασίστ, δεν την έχω δει ακόμη την φάση. Θα μιλήσουμε και θα το δούμε."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags