Facebook Pixel Άκης Μάντζιος: Περιμένω δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-26 22:38:00

Το ξεκόβει ο Μάντζιος: "Δεν συνδέεται με τον τελικό το ματς στη Λεωφόρο"

Ο προπονητής του Άρη μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι της ομάδας του στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου για το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην NOVA:

Για την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα, με καλή εικόνα. Αυτό είναι το κυριότερο για εμάς, ότι είχαμε καλή εικόνα σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, τη δεδομένη στιγμή. Παίξαμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο, κάνοντας αρκετές φάσεις. Κρατάμε την καλή εμφάνιση που είχαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού».

Για το αν αυτό το αποτέλεσμα ανέβασε ψυχολογικά τους παίκτες του: «Στα Play Off όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι, απέναντι σε εξαιρετικούς αντιπάλους. Δεν κλονιζόμαστε, αν κάνουμε κάποια ήττα χωρίς να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, γιατί ξέρουμε τις δυνατότητές μας ως ομάδα. Σε κάποια τέτοια περίπτωση, αφήνουμε το παιχνίδι πίσω και δουλεύουμε για το επόμενο. Κάθε θετικό αποτέλεσμα, πάντως, είναι βέβαιο ότι τονώνει την ψυχολογική διάθεση της ομάδας».

Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Επίσης θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως ήταν και το προηγούμενο με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ καλός ο αντίπαλος. Θα πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν συνδέεται με τον τελικό, πάντως, και αυτό το παιχνίδι».

Για την εικόνα που περιμένει να δει από την ομάδα του: «Σίγουρα είναι ζητούμενο για εμάς να έχουμε και πάλι καλή εικόνα, αλλά και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να κλείσουμε θετικά αυτόν τον κύκλο παιχνιδιών και μετά να ετοιμαστούμε για το finish, για τους δύο αγώνες που θα απομείνουν ως το τέλος των Play Off».

Για το πώς περιμένει τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός έχει ιδιαίτερη δυναμική στην έδρα του. Πιστεύω ότι θα ψάξει να βρει αντίδραση, γιατί προέρχεται από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Άρα, περιμένω ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να ανταποκριθούμε σωστά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags