Να… μαζέψει τα κομμάτια του για να κλείσει την σεζόν με 3Χ3 καλείται -και πρέπει- πλέον ο Παναθηναϊκός, όπως ανέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Από χθες κιόλας έχει ξεκινήσει μια επιχείρηση μαζέματος, γιατί, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός πάει να παίξει όλη τη σεζόν σε τρία ματς. Και που θα τερματίσει στα playoffs, όπου δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται να τερματίσει τέταρτος, και φυσικά να πάει να πάρει το Κύπελλο στον τελικό με τον Άρη. Η κατάσταση είναι οριακή, μετά τις δύο σερί ήττες, όσον αφορά το βαθμολογικό κομμάτι. Πρέπει να υπάρξει μια εσωτερική αντίδραση για να παρουσιαστεί έτοιμος ο Παναθηναϊκός για το φινάλε της σεζόν. Άλλωστε, είναι άλλο πράγμα να χάσει το πρωτάθλημα και άλλο να καταστρέψει όλη την σεζόν, βγαίνοντας τέταρτος και χάνοντας το Κύπελλο και αυτό θέλουν προφανώς να το αποτρέψουν στην ομάδα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ερωτηθείς για το αν τίθεται θέμα άμεσης αντικατάστασης του Τερίμ, ο ρεπόρτερ του σταθμού το ξέκοψε, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν προβλέπεται, δεν υπάρχει ούτε σαν σκέψη η αλλαγή προπονητή για να πάει με υπηρεσιακό. Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν χθες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Στο μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό είναι μόνο το τώρα, εκεί έχει πέσει όλο το βάρος. Για τώρα δεν υπάρχει κανένα θέμα να φύγει ο Τερίμ, το τι θα συμβεί στο τέλος της σεζόν θα πρέπει να περιμένουμε δεν μπορώ να το προδικάσω».

Ο Αθανασίου χαρακτήρισε πάρα πολύ σημαντική την επιστροφή του Μπερνάρ, ο οποίος φάνηκε πόσο έλειψε από τον Παναθηναϊκό, που θα έχει όλα τα «όπλα» του διαθέσιμα, πλέον.

Ακούστε το ηχητικό: