Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Νίκος Καρούλιας, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και άσκησε έντονη κριτική στον Φατίχ Τερίμ για την απώλεια του πρωταθλήματος και τη διαχείριση του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Καρούλιας στο Metropolis 95,5:

«Έπεσα μέσα στις προβλέψεις μου μετά την φυγή του Γιοβάνοβιτς και τον ερχομό του Τερίμ. Ο Γιοβάνοβιτς πήρε μία ομάδα που διεκδικούσε την 4η θέση και την έφτασε να χτυπάει το Πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Είχε προβλήματα, αλλά θα έπρεπε να στηριχθεί και με μεταγραφές για να φτάσει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή.

Ήρθε ο Τερίμ με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Το θέμα ήταν αν έπρεπε να γίνει αυτή η αλλαγή που τελικά όπως αποδείχθηκε δεν απέδωσε και ο Παναθηναϊκός έμεινε για ακόμα μία χρονιά χωρίς τίτλο. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ταυτότητα παρά το γεγονός ότι στην αρχή βγήκαν κάποια πράγματα του Τερίμ.

Η διαχείριση που έγινε δεν ήταν η καλύτερη και στο τέλος φάνηκε ότι δεν έχει προσωπικότητα κι αυτό οφείλεται και στους παίκτες που παίζουν μπροστά. Αναφέρομαι στον Αϊτόρ, τον Σπόραρ, τον Μαντσίνι και τον Γερεμέγιεφ.

Τράβηξαν όλο το κουπί ο Μπερνάρ και ο Ιωαννίδης. Και ένα μπράβο στον Βραζιλιάνο, ο οποίος παρότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, τα δίνει όλα για την ομάδα.

Το θέμα είναι πως ο Τερίμ διαχειρίζεται τις ήττες με τους παίκτες του. Αν είναι όπως δηλώνει ότι φέρει όλη την ευθύνη πρέπει να μείνει μέχρι τον τελικό Κυπέλλου. Αν έχει ρήξη και μομφή, είναι καλύτερο να φύγει, αλλά ποιος προπονητής να έρθει για τρία παιχνίδια. Αυτό γίνεται μόνο την τελευταία εβδομάδα πριν τον τελικό Κυπέλλου.

Ένας προπονητής με αυτό το βιογραφικό έχει την αυτοπεποίθηση να παίρνει ρίσκα και να αλλάζει σχήματα και πρόσωπα. Δεν είναι μόνο ο Τερίμ, είναι οι συνεργάτες και γενικά όλοι στην ομάδα. Γενικά, θα έπρεπε να παρουσιαστεί στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού γιατί στην αρχή δεν τον ήθελαν. Από κάποια στιγμή άλλαξε λίγο αυτό. Το παιχνίδι με τον Άρη και τον τρόπο που προσπαθούσε να παίξει ο Τερίμ, δεν τον είχαμε ούτε στην εποχή που έπαιζα εγώ ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαντάει με μεγάλη μεταγραφή ο Αλαφούζος - Τεράστιο συμβόλαιο, σε top όνομα