Λευτέρης Πανταζής: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής και μίλησε αναφορικά με την συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στον διαγωνισμό της Eurovision , τη μάχη του Ολυμπιακού στο Conference League με την Άστον Βίλα αλλά και τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και τους ''ερυθρόλευκους''.

Για τη Μαρίνα Σάττι: «Με συνδέουν πολλά με τη Μαρίνα, από πριν 10 χρόνια μάλιστα είχαμε κάνει κάποιες παραστάσεις, τότε έλεγε τις κούπες και έκλεβε την παράσταση. Το τραγούδι της είναι μία πρόταση και βρίσκεται στις πρώτες επιλογές για την κατάκτηση, όπως προκρίθηκε ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός στο Final 4 έτσι να περάσει η Ελλάδα και να τα πάει καλά με την Κύπρο στον τελικό».

Για τον Ολυμπιακό: «Δεν είναι εύκολη αντίπαλος η Άστον Βίλα, είναι τέταρτη στην Αγγλία με ένα ωραίο σύνολο. Μου άρεσε η νίκη του Ολυμπιακού στο Μπέρνιγχαμ και έχουμε και ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών με όλες τις ομάδες να μάχονται για τον τίτλο, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει μείνει ένα βήμα πίσω».

Για το τι από τα δύο θα επιλέξει να δει: «Το βράδυ θα έχω δύο τηλεοράσεις , μία για τον Ολυμπιακό , μία για τη Eurovision»

Προσθέτοντας για τον ίδιο: «Ήμουν οκτώ χρόνια στον Πανιώνιο με τον φίλο μου τον Αχιλλέα Μπέο , είναι γνώστης του ποδοσφαίρου και είναι χρόνια στον χώρο. Μετά είχα συζητήσεις για να αναλάβω τον Ηρακλή , αλλά δεν προχώρησε», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δράμα στο Καραϊσκάκη! Mας βλέπουν σαν... χωριό - Δύσκολα μένει ο Ποντένσε"