Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του διανύει με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, καθώς έχει πιστωθεί ηδη 30+ γκολ με τα ερυθρόλευκα και η αγωνιστική περίοδος δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί για την ομάδα τού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Η έλευση του το περασμένο καλοκαίρι δεν είχε ενθουσιάσει τους οπαδούς, αλλά οι Πειραιώτες γνώριζαν ότι η περίπτωσή του θα μπορούσε να εξελιχθεί σε νέο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Και για την ώρα έχει αναδειχθεί σε πολύ πιο αποδοτική λύση!

ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Έπιασε Λιμάνι στις αρχές Αυγούστου του 2023, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο με αποδοχές κοντά στο 1 εκατ. ευρώ. Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει ο Μαρινάκης να φύγει. Ακόμα κι αν υπάρχουν σενάρια/ρεπορτάζ για γίγαντες του αραβικού ποδοσφαίρου, που ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ/1: Το όνομά του συνδέθηκε τις τελευταίες ημέρες με την Αλ Αχλί και Αλ Σαμπάμπ, δύο πολύ μεγάλες ομάδες στο αραβικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούν με την περίπτωσή του; "Μετρούν πολύ τις θέσεις ξένων. Η Αλ Σαμπάμπ εδωσε 18 εκατ. ευρω για τον Ντιάλο, έχει και τον Ράκιτιτς. Δύσκολα θα βρεθεί χώρος εκεί. Αλλά και η Αλ Αχλί έχει στο ρόστερ της Φιρμίνο, Μαχρέζ, Αλάν Σεν Μαξιμίν. Πώς θα βρεθεί θέση ξένου;", είπε στο sportdog ο Δημήτρης Σιώρης, δημοσιογράφος που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο στον αραβικό χώρο.

ΣΟΛΜΠΑΚΕΝ: Ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό από τη Ρόμα, με loan fee στο 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά στις αρχές Γενάρη επέστρεψε στην ιταλική ομάδα. Που τον παραχώρησε ξανά δανεικό λίγες ημέρες αργότερα στην ιαπωνική Ουράβα. Το πρωτάθλημα της Ιαπωνίας έχει φτάσει στη 12η αγωνιστική και δεν έχει κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της. Χωρίς, μάλιστα, να υπάρχει η παραμικρή αναφορά για τραυματισμό. Η αλήθεια είναι ότι ο Νορβηγός έκανε το ξεπέταγμά του με την Μπόντο/Γκλιμτ, αλλά έκτοτε χάθηκε. Δεν την πάτησε μόνο ο Κορδόν το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και η Ρόμα νωρίτερα και η Ουράβα τώρα. Ίσως δεν είναι για αυτό το επίπεδο, ίσως δεν μπορεί να αποδώσει μακριά από τη χώρα του. Σε καθε περιπτωση η καριέρα του έχει πάρει εντελώς φθίνουσα πορεία.

ΚΑΡΛΙΤΟΣ: Στις 2 Μάρτη πήγε στην Αστάνα (με κόστος μετακίνησης τις 300.000 ευρώ!) από τη Λαμία, στις 7 Μαΐου έμεινε ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του όπου θέλει. Στα 33 του χρόνια εύκολα μπορεί να βρει συμβόλαιο στην Πολωνία (που τον ξέρουν καλά!), στην Κύπρο (που φαίνεται ότι τον έχουν προσεγγίσει ήδη ξανά!), αλλά και στην Ελλάδα. Ο Άρης γλυκοκοιτάζει την περίπτωση του, ενώ και κάποιοι στον Παναθηναϊκό υποστήριζαν πριν από λίγο καιρό ότι δεν είχε φέτος τετοιον παίκτη το Τριφύλλι. Λέτε να τον έχει την επόμενη αγωνιστική περίοδο;

ΟΥΑΡΝΤΑ: Να κλείσουμε με τον Αμρ, που έφυγε από τον Πανσερραϊκό και ψάχνει ήδη για την επόμενη ομάδα του; Γιατί όπως μάθαμε από την Κύπρο, ήδη έχει προσπαθήσει να ρίξει γέφυρες με τις μεγάλες ομάδες στο νησί. Μόνο που εκεί έχει φάει πόρτα, καθώς τον χαρακτήρα του τον ξέρουν και κανείς δεν θέλει να μπλέξει, Στους μεγάλους. Αν κάποια από τις λιγότερο προβεβλημένες τού δώσει συμβόλαιο, είναι άλλο θέμα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή έκπληξη στον Ολυμπιακό - Μάρτιν, Βαλεντίνι και φορ-αποκάλυψη!