Άρης: Είναι ξεκάθαρο ότι στον Άρη ζουν και αναπνέουν για τον τελικό της 25ης Μαΐου. Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το ματς της χρονιάς και όσο πλησιάζει ο καιρός, όλο και περισσότερο τα πράγματα έχουν να κάνουν μόνο με το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου εκτός από τον τίτλο, «παίζεται» και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το οποίο ενδεχομένως να είναι και «καλό», μιας και υπάρχουν εξαιρετικές πιθανότητες, ο Κυπελλούχος Ελλάδας να αρχίσει από τον β’ κι όχι από τον α’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Σε κάθε περίπτωση στις δύο εβδομάδες που απομένουν μέχρι τον τελικό, ο Άρης έχει να δώσει κι ακόμη δύο ματς για τα playoffs, με Λαμία και ΠΑΟΚ. Στόχος είναι η ομάδα να είναι απόλυτα έτοιμη σε όλα τα επίπεδα. Και δεν είναι μόνο το αγωνιστικό, αλλά και το πνευματικό-ψυχολογικό. Κάτι που μέχρι στιγμής πήγε… καλά από το τεχνικό επιτελείο, αλλά απομένει μία ακόμη… πινελιά.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ο Άκης Μάντζιος με τους συνεργάτες του, εκτός από τη δουλειά εντός γηπέδου, προσπαθούν να κρατούν σε εγρήγορση και να προετοιμάσουν και ψυχολογικά τους παίκτες. Άλλωστε πλέον τα τετ α τετ έχουν γίνει καθημερινότητα και στόχος είναι όλοι να είναι έτοιμοι στον απόλυτο βαθμό για το φινάλε της χρονιάς, στο οποίο διακυβεύεται ένας μεγάλος στόχος, η κατάκτηση ενός τίτλου έπειτα από 54 χρόνια.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πουλάει τον Ατρομήτο, αγοράζει άλλη ομάδα ο Σπανός! Εν-Νεσίρι αντί Ιωαννίδη