Νίκος Αθανασίου: Για τις μεταγραφικές εξελίξεις, αλλά και για το γεγονός ότι πλέον ο Παναθηναϊκός έχει βάλει σαν στόχο τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του Κυπέλλου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο ρεπόρτερ των Πρασίνων.

«Η χρονιά προφανώς και δεν έχει τελειώσει για τον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του αγωνιστικά και ψυχολογικά και να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Πρέπει να κάνει το 3Χ3. Δεν έχει τελειώσει τίποτα γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της τέταρτης θέσης. Πρέπει αρχής γενομένης από την Τούμπα να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς. Για μένα, στόχος του Παναθηναϊκού θα πρέπει να είναι να βγει δεύτερος, αφού για το πρωτάθλημα έχει απειροελάχιστες ελπίδες, και να πάρει και το Κύπελλο. Όχι μόνο για να κλείσει γλυκά τη χρονιά, αλλά για να πάρει και το δεύτερο καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο και να γλιτώσει έναν γύρο. Πρέπει ο οργανισμός να τους αντιμετωπίσει σαν τρεις μεγάλους τελικούς», είπε χαρακτηριστικά

Παράλληλα ο Νίκος Αθανασίου ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα απόκτησης του Ικάρντι, αλλά αντιθέτως το πιο πιθανό είναι να ενεργοποιηθεί στο τέλος της σεζόν η ρήτρα του δανεικού Γεντβάι και να παραμείνει στο ρόστερ, ενώ για τα αγωνιστικά ενόψει ΠΑΟΚ τόνισε πως ο πιθανό σενάριο είναι να μείνει τελικά εκτός αποστολής ο Ιωαννίδης, αφήνοντας πάντως και λίγες πιθανότητες να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρούχας: Κανένα πέναλτι, ούτε κόκκινη σε Ποντένσε - "Χαρίστηκε" σε Σβαμπ