Νίκος Καραγεωργίου: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ μιλώντας για τη χθεσινή ζωτικής σημασίας νίκη των «ασπρόμαυρων» απέναντι στον Ολυμπιακό που τον κρατά ακόμη «ζωντανό» στη μάχη του πρωταθλήματος. Μεταξύ άλλων, στάθηκε στα τρεξίματα του Τάισον, στην εμφάνιση του Κωνσταντέλια αλλά και στα εναπομείναντα παιχνίδια που θα δώσουν οι υπόλοιποι διεκδικητές του πρωταθλήματος.

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Χθες πήγα στο γήπεδο. Είδα ένα παιχνίδι που ούτε κα εμείς ξέρουμε (δηλ. ο ΠΑΟΚ)  πως το κερδίσαμε ούτε ο Ολυμπιακός πως έχασε. Και αν ρωτήσουμε τους προπονητές τους ίδιους, ούτε αυτοί δεν θα ξέρουνε να σου πούνε. Ήταν ένας τελικός και ήταν αγχωτικό, για αυτό σε τέτοια ματς δεν βλέπεις θέαμα και καλό ποδόσφαιρο. Κέρδισε η ομάδα που έπαιξε έστω και λίγο καλύτερα, έβαλε τα γκολ και κέρδισε. Ξαφνικά βάλαμε ένα πολύ ωραίο γκολ και έτσι άρχισε να διαμορφώνεται να το αποτέλεσμα, και έπειτα ήρθε και το επόμενο τέρμα από τον Κωνσταντέλια».

Για το γεγονός ότι ο Τάισον έκανε τα περισσότερα «τρεξίματα» στην αναμέτρηση κόντρα στους «ερυθρόλευκους»: «Προπονητικά δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία αυτός που έτρεξε τα περισσότερα, αλλά αυτός που τα έτρεξε... πως τα έτρεξε. Έχουμε 5 παίκτες που έτρεξαν περίπου τα ίδια χιλιόμετρα. Αυτοί τα τρέξανε σε ρυθμό, σε σπριντ, σε εκρήξεις και γενικά σε αντίστοιχες ενέργειες. Έχει μεγάλη διαφορά αυτό. 

Οι  προπονητές ζητάνε να τα έχουν κάνει τα τρεξίματα σε εκρηκτικές ενέργειες, δηλαδή σε τάκλιν, σπριντ και κεφαλιές. Αυτός που κάνει τα περισσότερα από αυτά έχει τη δυνατότητα να υπερισχύσει και να επιβάλει το παιχνίδι του. Όσοι πλησιάζουν τα 13 χιλιόμετρα είναι το καλύτερο που μπορεί να συμβεί!»

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί τελικά να πάρει το πρωτάθλημα: «Ναι το παίρνει, απλά σε κάποια παιχνίδια φερθήκαμε βλακωδώς και ερασιτεχνικά. Πχ με την Λαμία ήταν δύο πεταμένοι βαθμοί, είχαμε και την ήττα από τον Άρη. Αυτούς τους βαθμούς τους πετάξαμε και τους κάναμε δώρο. Αν είχαμε αυτούς τους βαθμούς τώρα θα τους λέγαμε ήδη πρωταθλητές.

Βέβαια, μετά από αυτές τις δύο νίκες, έχουμε περισσότερες ελπίδες αλλά δεν είναι στα πόδια μας. Ο Ολυμπιακός έχει ενδιαφέρον και μας κάνει να ελπίζουμε σε ένα αποτέλεσμά του, ώστε να πάμε πρωταγωνιστές στο τελευταίο παιχνίδι και να πούμε ότι έχουμε ελπίδες. Εμείς εξαρτόμαστε από τα δικά μας πόδια αλλά και τα πόδια των ποδοσφαιριστών των άλλων ομάδων».

Για την εμφάνιση του Γιάννη Κωνσταντέλια: «Αυτά που έδωσε ο Κωνσταντέλιας ήταν πολύ λίγα σε σχέση με το ταλέντο και αυτά που μπορεί να κάνει, μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα. Χθες δεν του βγήκε, δεν μπορεί να σου βγαίνει συνέχεια. Παρόλα αυτά έκανε αυτά που χρειάστηκε, όταν έπρεπε και έδωσε την πολύ ωραία μπαλιά στον Ζίβκοβιτς».

Για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και τον ηγετικό του ρόλο: «Νομίζω ότι ο Ζίβκοβιτς είναι ο διάδοχος του Βιερίνια. Ο Βιερίνια  ήταν μπροστάρης στα αποδυτήρια. Έρχεται τώρα ο Αντρίγια να τον συμπληρώσει, γιατί μεγάλωσε και πιθανώς θα αποσυρθεί. Δείχνει να του αρέσει και να έχει γίνει ένα με τον σύλλογο».

Τέλος, για τα εναπομείναντα παιχνίδια των υπόλοιπων διεκδικητών, και ειδικά του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός τους τελευταίους 2-3 μήνες είναι ομάδα του προπονητή. Αυτό το βλέπουμε σε όλες τις κινήσεις και στον τρόπο που αγωνίζεται. Ο προπονητής χθες έκανε τη δήλωση που θα εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό την Τετάρτη. Άρα, δίνουν το βάρος με την ΑΕΚ για να μην μείνουν εκτός Ευρώπης, κάτι πολύ σημαντικό  για μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό», είπε ο Νίκος Καραγεωργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κατσάδα" Μεντιλίμπαρ σε Κάρμο - "Απαράδεκτος" Ποντένσε... άφαντος Ναβάρο