Δημοσίευμα με τεράστιο ενδιαφέρον στην Τουρκία από την ιστοσελίδα Enganche Sport, που αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Μάουρο Ικάρντι, Αργεντίνο επιθετικό της Γαλατασαράι!

Κι εδώ αξίζει να θυμίσουμε εδώ ότι ο Τουμέρ Μετίν είχε σχολιάσει πριν από λίγες μέρες ότι έπειτα από τηλεφώνημα που είχε από Έλληνα δημοσιογράφο, έχει διασταυρωμένες πληροφορίες ότι ο 31χρονος επιθετικός θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην Ελλάδα.

Ο Ικάρντι έχει συμβόλαιο με τη Γαλατά μέχρι το 2026, market value στα 18 εκατ. ευρώ, ενώ φέτος μετράει 30 γκολ και 12 ασίστ σε 44 συμμετοχές μέχρι στιγμής, είναι πρώτος σκόρερ στο τουρκικό πρωτάθλημα και, το κυριότερο, έχει 5+ εκατ. ευρώ αποδοχές για κάθε σεζόν του συμβολαίου του.

Θα μπορούσε να αποχωρήσει από την τουρκική ομάδα για να έρθει στον Παναθηναϊκό; Πολύ περισσότερο σε μια εποχή που ο Φατίχ Τερίμ φαίνεται ότι δεν έχει μέλλον στο Τριφύλλι - Παρόλα αυτά η επαφή με τη Γαλατά δεν μπορεί παρά να έχει εκείνον στο επίκεντρο.

"Δεν είναι ρεαλιστικό του Ικάρντι στον Παναθηναϊκό - "Τελείωσε" Μπακαμπού από Γαλατά - Γράφουν απίθανα πράγματα οι Τούρκοι"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βασιλάκο, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη γειτονική χώρα, προκειμένου να σχολιάσει το ρεπορτάζ από την Τουρκία.

"Δεν είναι ρεαλιστικό αυτό το σενάριο. Δεν προκύπτεινα φύγει από την Κωνσταντινούπολη που τον έχουν ως βασιλιά και να έρθει στην Ελλάδα. Αν φύγει από Γαλατά θα είναι για καμιά Αραβία με 20 εκατ. ετήσιο κασέ. Θα πέσω από τα σύννεφα αν έχει βάση αυτό το σενάριο", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Πώς είναι η χρονιά του εκεί;

"Βάζει διαρκώς γκολ, είναι σε καλή κατάσταση, βοηθάει ευρύτερα στην επιθετική λειτουργία εκτός από τα γκολ. Για αυτό τελείωσε ο Μπακαμπού από τη Γαλατά, δεν μπορούσε να βρει χρόνο για να παίξει μπάλα με την παρουσία του Ικάρντι".

Οπότε θεωρείς ότι είναι υπερβολικό σενάριο να φύγει από τη Γαλατά για να έρθει στον Παναθηναϊκό; 

"Σε αυτά τα σενάρια οι Τούρκοι είναι υπερβολικοί, στα σάιτ γράφουν πολλά απίθανα για τις ομάδες. Ποδοσφαιρικά δεν μπορεί να προχωρήσει τέτοια μετακίνηση".