Κώστας Κετσετζόγλου: Για τις σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα σχετικά με τις επιλογές του στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μίλησε ο ρεπόρτερ της Ένωσης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, σημειώνοντας ότι θα χρησιμοποιήσει τους πιο έτοιμους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

«Η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη για να μην περιμένει κάτι από τον Παναθηναϊκό ή τον Άρη στα παιχνίδια τους με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία στην ομάδα. Περιμένουμε η ΑΕΚ να είναι έτοιμη, έχει δουλέψει πολύ εντατικά όλο αυτό το διάστημα και πιστεύω πως θα πάει με τους πιο βασικούς παίκτες όλης της σεζόν. Θεωρώ δηλαδή πως θα πάει με τον Στάνκοβιτς στο τέρμα και τον Μουκουντί στα στόπερ. Δεν έχει να κάνει η επιλογή αυτή με τα λάθη που έκαναν ο Αθανασιάδης και ο Κάλενς στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Στο κέντρο θα δούμε αν θα πάει με Σιμάνσκι-Γιόνσον στον άξονα και τον Πινέδα αριστερά ή με έναν εκ των δύο στο κέντρο και τον Μεξικανό μαζί τους, με τον Γκατσίνοβιτς αριστερά. Στην επίθεση θεωρώ πως έχει προβάδισμα ο Γκαρσία», είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χείμαρρος" Μαρινάκης! "Γι’ αυτό μπήκα μέσα με Λίβερπουλ-7 λάθος αποφάσεις"