Απόστολος Τσουρέλας: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος αμυντικός του ΠΑΟΚ σχολιάζοντας το χθεσινό παιχνίδι του Δικέφαλου του Βορρά κόντρα στον Παναθηναϊκό και τη νίκη που τον έφερε μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Παράλληλα, έχοντας φορέσει και τη φανέλα του Άρη ευχήθηκε να πάρει εξίσου το Κύπελλο, ενώ εκτίμησε και τη συμπεριφορά που θα δείξει η ομάδα στην τελευταία αυτή αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ.

«Ήτανε μια καταπληκτική βραδιά, δεν μπορούμε να την δούμε όμως μεμονωμένα. Ερχόταν μετά από μια μεγάλη προσπάθεια που καταπόνησε την ομάδα, σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Δώσαμε 3 παιχνίδια, βγάλαμε έξω από το παιχνίδι τους 3 διεκδικητές, παίζοντας καλά, καθαρά και απολύτως δίκαια και με τους τρεις. Να τους δώσουμε τα πιο θερμά συγχαρητήριά μας και την κατανόησή μας γιατί η ομάδα έχει φθάσει σε οριακό σημείο κούρασης και σωματικής και ψυχολογικής, το τονίζω αυτό.

Όλοι οι παλιότεροι πρόεδροι του ΠΑΟΚ, όταν παίζαμε τέτοια παιχνίδια δεν μας έδιναν το πριμ κα μας έλεγαν να κερδίσουμε την επόμενη ομάδα για να μας δώσουν το πριν. Το ίδιο ισχύει και εδώ. Έχουν κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια, θα ήταν αμαρτία και για τον πρόεδρο. Αυτός ο άνθρωπος αυτό περιμένει πως και πως, να του δώσαμε αυτή τη χαρά. Πρέπει οπωσδήποτε να συνεχίσουμε με ταπεινότητα, ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση, ώστε να πάμε στο Χαριλάου και να πάρουμε μόνο τη νίκη».

Για το αν η χρονιά θεωρείται επιτυχημένη ακόμη και αν ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να σηκώσει το πρωτάθλημα, ξεκαθάρισε πως: «Η χρονιά για εμένα τον Απόστολο είναι κερδισμένη. Κάναμε μια πολύ καλή  πορεία σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Είχαμε και τα σκαμπανεβάσματα, όπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Εδώ που φτάσαμε, τα θέλουμε όλα και δικαίως. Θα ήταν άδικο εδώ που φτάσαμε να μη το πάρουμε. Εγώ όμως θα χειροκροτήσω και θα δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα».

Για τον τρόπο με τον οποίο θα εμφανιστεί ο Άρης στο παιχνίδι, σε συνάρτηση με την διαχείριση που πρέπει να κάνει ο Άκης Μάντζιος μια εβδομάδα πριν τον τελικό Κυπέλλου: «Ευχής έργον θα ήταν να πάρουμε εμείς το πρωτάθλημα και ο Άρης το κύπελλο. Βέβαια δεν έχει φτάσει ακόμη εκεί ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός  της πόλης μας. Το κίνητρο για τον Άρη 50- 50, το θέμα είναι μια μικρή λεπτομέρεια. Κατά πόσο κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι διατεθειμένοι να τα δώσουνε όλα με τον ΠΑΟΚ, αν δηλαδή θα είναι στο 100%. Πολλές φορές παίζει ρόλο και η ψυχολογία για έναν τελικό μετά από πάρα πολλά χρόνια, το ζητάνε όλοι δικαίως. Μπορεί να υπάρχει ένα δισταγμός γιατί θα σκέφτονται και το Κύπελλο οι παίκτες».

Τέλος, για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και το αν χθες ήταν το τελευταίο παιχνίδι στη καριέρα του: «'Άσχετα από το χθεσινό γκολ, ο Αντρε έχει δείξει ότι είναι ένας πραγματικός αρχηγός. Ήμουν από τους πρώτους που είπα ότι έπρεπε να μείνει, είναι κομμάτι της ομάδας.  Είναι ένας θησαυρός, ένα αστέρι στη δεξαμενή του ΠΑΟΚ. Ότι και να αναλάβει, έχει να δώσει πάρα πολλά πράγματα. Έχει θητεία στην Ευρώπη, μπορεί να σηκώσει το τηλέφωνο και να μιλήσει με πολύ κόσμο. Είναι μια ποδοσφαιρική προσωπικότητα και θα συνεισφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ», είπε ο Απόστολος Τσουρέλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καθαρό πέναλτι στον Σαμάτα! Κανείς δεν ασχολείται με διαιτησία (ΒΙΝΤΕΟ)