Από χθες το βράδυ, όταν ο Παναθηναϊκός έφυγε με τέσσερα γκολ στην πλάτη από την Θεσσαλονίκη, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία περί αποχώρησης του Φατίχ Τερίμ και μάλιστα άμεσα, ήτοι ακόμα και πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ακολουθεί και ο τελικός Κυπέλλου με τον Άρη.

Μάλιστα, το πρωί από την Τουρκία γραφόταν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχει συνάντηση με τον Τερίμ για να συζητήσουν για την κατάσταση στην ομάδα, κάτι που βέβαια δεν επιβεβαιώθηκε από πλευράς "πράσινης" ΠΑΕ.

Ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι βαρύ για τον Φατίχ Τερίμ, με το "Metropolis 95,5" να μεταφέρει την πληροφορία ότι πιθανοί αντικαταστάτες του 70χρονου κόουτς στον πράσινο πάγκο είναι οι Χρήστος Κόντης και Αλέξανδρος Τζόλης.

Ο Κόντης είναι προπονητής του Βόλου και φυσικά ήταν βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό. Κάτι που σημαίνει ότι έχει εμπειρία ως πρώτος τεχνικός, ενώ γνωρίζει καλά το υλικό του Τριφυλλιού και τις απαιτήσεις που υπάρχουν στον σύλλογο.

Τα σενάρια, λοιπόν, για την επόμενη μέρα στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού είναι πολλά, με το "στάτους" του Τερίμ να είναι πλέον στον αέρα και φαίνεται ότι ακόμα και να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου με τον Ολυμπιακό, η παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου μόνο σίγουρη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εισήγηση σε Αλαφούζο - Τέλος Τερίμ από ΠΑΟ - Άλλος στον πάγκο με Ολυμπιακό;