Πάρης Ανδράλας: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μίλησε αναφορικά με την τελευταία... στροφή του πρωταθλήματος και τον τίτλο του πρωταθλητή που διεκδικεί ο ΠΑΟΚ με νίκη του στο «Κλεάνθης  Βικελίδης» , με τον ίδιο να τονίζει χαρακτηριστικά πως ο Δικέφαλος έχει το μεγαλύτερο κίνητρο.

Αρχικά ανέφερε ο ίδιος για το παιχνίδι Άρης - ΠΑΟΚ: «Ένα μεγάλο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ για να πάρει το πρωτάθλημα και ο Άρης για το γόητρο του και τη φιλοδοξία του. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι όλα στα πόδια του. Ένα παραδοσιακό ντέρμπι που θα καθηλώσει όλη τη φίλαθλη Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ να έχει ένα ντέρμπι , ένα πρωτάθλημα».

Για το ποιος έχει το κίνητρο: «Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερο κίνητρο από τον Άρη που θέλει απλά να του κόψει τον τίτλο, για τον Άρη νομίζω ότι στόχος είναι ο επόμενος αγώνας με τον Παναθηναϊκό για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Είναι ένα ντέρμπι, μπορούν να γίνουν τα πάντα, αλλά έχει τη μεγαλύτερη φιλοδοξία. Ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλή κατάσταση με ποδοσφαιριστές που διψάνε και έναν προπονητή που τους εμπνέει».

Για την απώλεια του Κουλιεράκη από το παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Πολύ σημαντικός ο Κουλιεράκης για τον ΠΑΟΚ, είναι μεγάλη απουσία και είναι ένας πραγματικός ηγέτης για τον ΠΑΟΚ και έχει τρομερή αυτοπεποίθηση. Θεωρώ ότι ο προπονητής θα βρει τη λύση και θα φτάσει η ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου, δίκαια, γιατί το έχει δείξει όλη την χρονιά», είπε ο Πάρης Ανδράλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" ο Ποντένσε από Ολυμπιακό; - Βαριά πόδια - "Πρόβλημα στις..."!