Νίκος Αθανασίου: Για επιβεβλημένη απόλυση, από πλευράς Παναθηναϊκού, του Φατίχ Τερίμ έκανε λόγο ο ρεπόρτερ των Πρασίνων μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, κάνοντας λόγο για ιδανική περίπτωση, ως προς την επιλογή του Χρήστου Κόντη να τον διαδεχτεί στον πάγκο.

«Υπήρξε πρώτα η ανακοίνωση του διαζυγίου του Παναθηναϊκού με τον Τερίμ, από τον λογαριασμό του Τούρκου, λίγα λεπτά ήρθε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ. Απόφαση απόλυτα κατανοητή από τις συνθήκες που έχουν προκύψει. Όταν το πράγμα έχει στραβώσει πάρα πολύ και ένας προπονητής δεν δείχνει πρόοδο με την δουλειά του, ενώ η ομάδα οδηγείται στα βράχια η διοίκηση προσπαθεί να κάνει κάποιες κινήσεις για να πετύχει τους στόχους που της έχουν απομείνει. Με βάση την κατάσταση στο Κορωπί το τελευταίο διάστημα, την εικόνα του Παναθηναϊκού είναι απόλυτα σωστή η απόφαση.

Το γεγονός ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πορευθεί με τον Κόντη στον πάγκο, είναι εξίσου σωστή. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να βρει έναν υπηρεσιακό που ξέρει άριστα την ομάδα, έναν καλό προπονητή. Για εμένα αυτό είναι που κάνει την διαφορά. Οι εννιά στους 11 είναι ποδοσφαιριστές που έχει δουλέψει μαζί τους επί Γιοβάνοβιτς. Θα πάει με καλύτερες πιθανότητες να διεκδικήσει αυτό που διεκδικεί από ότι με τον Τερίμ στον πάγκο του. Πέρα από την ποδοσφαιρική κριτική που μπορεί να του ασκήσει κανείς, πάντως, θα πρέπει να πούμε ότι ήταν ένας κύριος απέναντι σε όλους. Δεν έχει να του προσάψει κανείς το παραμικρό σε αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο Νίκος Αθανασίου επισήμανε ότι ακόμα μεγαλύτερο ρόλο από την αλλαγή προπονητή θα παίξει και ο εγωισμός των παικτών, που θα πρέπει να διορθώσουν τα δικά τους λάθη, τονίζοντας μάλιστα ότι πως η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού αισθάνονται πολύ καλύτερα μετά την αποχώρηση του Τερίμ, καθώς η απόλυσή του έγινε δεκτή με… ανακούφιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάνω από Ναν ο Πόρτερ - Τον... θέλουν οι "αιώνιοι" - Έρχεται ο Φουρνιέ!