Φατίχ Τερίμ: "Ηλεκτροσόκ" στον Παναθηναϊκό έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος αποφασίζοντας να διακόψει την συνεργασία με τον Τούρκο τεχνικό με στόχο την ευρωπαϊκή έξοδο και την κατάκτηση του Κυπέλλου, με τους δημοσιογράφους στη γειτονική χώρα να προσπαθούν να ρίξουν φως στην συγκεκριμένη υπόθεση και να τονίζουν πως υπήρξαν προβλήματα τόσο με ρόστερ, αλλά και να αναφέρουν ότι ο Imparator δεν ήταν αυτός που έκανε τις μεταγραφές τον Ιανουάριο.

«Γνωρίζω πως ο Τερίμ είχε πρόβλημα με την ποιότητα του ρόστερ του Παναθηναϊκού. Δεν είναι η ομάδα που δημιούργησε εκείνος. Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου δεν ήταν δικές του. Υπήρχε η άποψη πως εάν κατακτούσε το Κύπελλο θα συνέχιζε και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γκιοκάν Ντιντς.

«Υπάρχουν άνθρωποι στην Τουρκία που θα χαρούν με αυτές τις εξελίξεις και θα πουν πως δεν είναι καλός προπονητής. Θέλω να σας θυμίσω πως ο Τερίμ ήταν προπονητής στην Ελλάδα, όπου χρειάζεται βίζα για να επικσκεφθείς τα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι και δεν μπορείς να κλείσεις για τρεις μήνες ούτε ραντεβού. Γι' αυτό θα πρέπει όλοι να κοιτάζουν την δική τους δουλειά», σημείωσε ο τηλεσχολιαστής του beIN Sports, Μπουλέντ Τιμουρλένκ που εμφανίστηκε υπέρ του Φατίχ Τερίμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" ο Ποντένσε από Ολυμπιακό; - Βαριά πόδια - "Πρόβλημα στις..."!