Η ΑΕΚ δεν έχει την κατάσταση στα χέρια της, αλλά έχει ακόμη πίστη πως ο τίτλος δεν έχει χαθεί, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 εν όψει του αποψινού φινάλε στην Stoiximan Super League.

«Δεν εξαρτάται κάτι από την ΑΕΚ για πρώτη φορά φέτος. Το Άρης-ΠΑΟΚ είναι ένα παιχνίδι που δεν έχει λήξει πριν… λήξει. Λόγω της ιδιαιτερότητας στην αντιπαλότητα του Άρη με τον ΠΑΟΚ κι επειδή ο αγώνας γίνεται στο ‘Βικελίδης’, υπάρχουν πιθανότητες. Ο ΠΑΟΚ κακά τα ψέματα είναι το φαβορί. Το κλίμα θα είναι καλό για τον προπονητή και την ομάδα της ΑΕΚ στο γήπεδο. Eλπίδες υπάρχουν, ίσως είναι 65-35 υπέρ του ΠΑΟΚ και όλα είναι ανοιχτά», τόνισε.

Για την ενδεκάδα σήμερα είπε ότι «… πιστεύω πως θα δούμε παίκτες που δεν είδαμε πολύ, όπως ο Πήλιος ή ο Λιούμπιτσιτς».

Όσο για το αν το αποψινό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Σέρχιο Αραούχο με την ΑΕΚ; «Ακόμη δεν ξέρουμε για Αραούχο. Μέχρι να δω κάποια ανακοίνωση, δεν είμαι βέβαιος», τόνισε, ενώ για τις επόμενες κινήσεις είπε: «Η ΑΕΚ όπως και να έχει θα έχει συνέχεια. Έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό ο προγραμματισμός. Οι αποφάσεις έχουν παρθεί και δεν αλλάζει κάτι το σημερινό».