Τριαντάφυλλος: Απολαυστικές ατάκες για τον αγαπημένο του Κίριλ Ντεσπόντοφ, τον ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Τούμπας όπου 50.000 φίλαθλοι του Δικεφάλου τραγουδούσαν το τραγούδι του, έδωσε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής.

Για τον ΠΑΟΚ και τον Κίριλ: «Όταν ο ΠΑΟΚ ήταν πίσω 7 βαθμούς, μιλήσαμε με τον Κίριλ και του είπα να βάζει το τραγούδι κάθε φορά πριν τα ντέρμπι και θα πάρει έτσι το πρωτάθλημα. Μου υποσχέθηκε ότι θα το κάνει και δεν χάλασε το γούρι. Όταν έβλεπα την κατάκτηση του τίτλου, πραγματικά δάκρυσα, μιλούσαμε συνέχεια ακόμα και πάνω στο ανοιχτό λεωφορείο.

Για το ότι όλο το γήπεδο τραγουδούσε το τραγούδι του: «Είναι απίστευτο, κάτι μαγικό, ευλογία, ανατριχιαστικό, ότι και να πω είναι λίγο. Η θετική μου ενέργεια ήταν σίγουρα εκεί, δίπλα στον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη και ήμουν σίγουρος ότι δεν θα χαθεί αυτός ο τίτλος. Αν δεν κάνουμε επανεκτέλεση αυτό το τραγούδι, θα μας γράψουν ένα καινούργιο να πούμε. Φανταστείτε ότι δίνει συμβουλές στα ελληνικά στον γιο μου που παίζει στις ακαδημίες της Γιουβέντους, με τον ίδιο να δίνει συμβουλές στον μικρό.

Το τραγούδι αυτό ανήκει στον Κίριλ, έπαιξε μεγάλο ρόλο για να γίνει αυτό το τραγούδι νούμερο ένα στην πατρίδα του και όπως σας είπα έχω ζητήσει να γραφτεί τραγούδι για να το ακούσει και αυτός και να το τραγουδήσουμε μαζί. Με περιμένει Θεσσαλονίκη...», είπε ο Τριαντάφυλλος.