ΠΑΟΚ: Ο Τόμας Κεντζιόρα και ο Στέφαν Σβαμπ είναι οι άλλες δύο περιπτώσεις ανανέωσης, σε προτεραιότητα, με τον Πολωνό να είναι πιο σημαντικός στις προτεραιότητες αυτή την στιγμή για τον Δικέφαλο.

Ο Αυστριακός χαφ βρίσκεται στην Μαγιόρκα για διακοπές με την οικογένειά του (και τον Μπράντον Τόμας) και περιμένει να δεχθεί την κρούση του ΠΑΟΚ για μία τελική συζήτηση, που πάντως δεν αναμένεται να παρουσιάσει δυσκολίες. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει στην Τούμπα, το έχει δηλώσει και περιμένει να δει τις προθέσεις των ανθρώπων της ομάδας.

Όσο για τον Πολωνό αμυντικό, συνεχίζει τις διακοπές του σε ένα πολύ γνωστό ξενοδοχείο του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής με την οικογένεια του, περιμένοντας την τελική συζήτηση με τον ΠΑΟΚ, πιθανόν και με τον Ιβάν Σαββίδη. Πάντως, πολύ πρόσφατα ο ίδιος μετέφερε σε ανθρώπους που είχαν συνομιλία μαζί του ότι βλέπει πολύ θετικά την παραμονή του και εκτιμά ότι θα γίνει. Αναμένεται ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να αναλάβει… δράση και να επικοινωνήσει με τον Κεντζιόρα τις επόμενες μέρες για να βάλει την υπογραφή του σε μια ακόμα ανανέωση συμβολαίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SFINA.GR ο 29χρονος αμυντικός ζητά 1.200.000 ευρώ ετησίως, από τις 900.000 ευρώ που έπαιρνε πέρυσι (ο ΠΑΟΚ έδινε περίπου 500.000 ευρώ από αυτά, με την Ντιναμό Κιέβου να καλύπτει τα υπόλοιπα). Από την στιγμή που θέλουν και οι δυο πλευρές, τότε άμεσα θα υπάρχουν τα ευχάριστα της παραμονής του Πολωνού αμυντικού.

Πηγή: sfina.gr