ΠΑΟΚ: Μεγάλη συνέντευξη στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Rap and Koul Show» παραχώρησε ο εμβληματικός αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος στο πρώτο μέρος της συνέντευξης δεν μπορούσε να μην ερωτηθεί για το ποδοσφαιρικό του μέλλον στον Δικέφαλο, την αποδοχή που έχει από τους φίλους ακόμα και των αντιπάλων του, ενώ αναφέρθηκε τόσο στις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε , όπως ο χιαστός στη χρονιά του νταμπλ όσο και για το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ.

Για το μέλλον του: «Δεν έχω σκεφτεί ακόμα, θέλω να ξεκουραστώ, έχω 20 ημέρες να σκεφτώ και εγώ και όλοι, δεν αποφασίζω μόνο εγώ. Όταν μιλήσαμε είπαμε ότι το πιο σημαντικό ήταν ο τελευταίος μήνας ήταν ο πιο κρίσιμος και μετά θα κάναμε οποιαδήποτε συζήτηση, ακόμα είναι στον αέρα το μέλλον μου».

Αναφορικά με την καθολική αποδοχή όλων των φίλων: «Θεωρώ ότι για να με αγαπήσουν ή να με σέβονται δεν χρειάζεται να κάνω οπαδιλίκια, εγώ κάνω τη δουλειά μου. Σέβομαι όλους τους οπαδούς , αλλά είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ».

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια και η σύζυγος του, Βάσω, στο στούντιο του Metropolis 95.5 με τον Νίκο Κουλιανό και τον Κωστή Ραπτόπουλο

Για την εγχείρηση που έκανε στον χιαστό το 2019: «Ήθελα τόσο πολύ να παίξω ξανά, που έπαιζα στον 5ο μήνα, κάτι που δεν είναι φυσιολογικό για χιαστό».

Όσο για το αν μπορεί ο Δικέφαλος να μπει στους ομίλους του Champions League: «Ο ΠΑΟΚ έχει τα εχέγγυα για να περάσει στους ομίλους του ομίλου, είναι ευκαιρία φέτος», είπε ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

​