Ένα ακόμα πρωτάθλημα, ένας ακόμα τίτλος βάφτηκε Ασπρόμαυρος στη φετινή σεζόν. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 1-0 τον Ολυμπιακό με το γκολ του Μύθου και έγινε πρωταθλητής και στο πρωτάθλημα των Κ17 της Super League. 

Μία ακόμα επιτυχία που έρχεται να προστεθεί στις προηγούμενες, με τον Δικέφαλο του Βορρά φέτος να έχει κατακτήσει πρωτάθλημα στους άνδρες, νταμπλ στις γυναίκες και πρωταθλήματα στην κατηγορία των Κ15 και Κ17, σε μία ομολογουμένως εκπληκτική αγωνιστική σεζόν για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης σε όλα τα επίπεδα.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ καλός, αλλά οι πολλές δυνατές μονομαχίες δεν επέτρεψαν να γίνουν αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η πρώτη αξιοσημείωτη ευκαιρία έγινε στο 19' και ήταν για τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, ο Μπελερής πάσαρε άθελα του στον Τζαμαλή, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μάζεψε την μπάλα εύκολα διορθώνοντας το δικό του λάθος.

Στο 23' ο Μπελερής απομάκρυνε το σουτ του Πλις σε κόρνερ.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε στη συνέχεια να ανεβάσει στροφές και κατάφερε μετά το ημίωρο να κάνει την πρώτη του ευκαιρία.

Οι προσπάθειες του «Δικεφάλου» καρποφόρησαν στο 41' όταν και πέτυχε το γκολ που έμελλε να κρίνει και το τελικό αποτέλεσμα. 

Ο Τσιότας έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Γεωργακόπουλος, έκανε το λάθος διώχνοντας την μπάλα πάνω στον Μύθου, ο οποίος με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στο δίχτυα προ κενής εστίας από το ύψος της μεγάλης περιοχής. 

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να απειλήσει την εστία του ΠΑΟΚ με αξιώσεις, θέλοντας να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 52' ο Βασιλακόπουλος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Μπαταούλας το μπλόκαρε και στη συνέχεια της φάσης ο Πλις, έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 55' ο Τσιότας έκανε την σέντρα, με την μπάλα να παίρνει μια περίεργη τροχιά και να παίρνει κατεύθυνση προς τα δίχτυα, με τον Γεωργακόπουλο να την μαζεύει χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, ενώ το σουτ που έκανε στο 68' ο Παπανικόπουλος, μάζεψε ξανά με ευκολία ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Από ‘κει και πέρα, το παιχνίδι πήρε έναν πολύ χαμηλό ρυθμό, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να είναι εμφανώς επηρεασμένοι από τις πολλές διακοπές και αλλαγές που έκαναν οι δύο προπονητές. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε με τον ΠΑΟΚ να κατακτά το πρωτάθλημα της Κ17.

ΠΑΟΚ (Δημήτρης Ορφανός): Μπελερής, Τσιότας, Βυρσωκινός, Κοσίδης, Μπαταούλας, Ελευθεριάδης, Τσίτσιλας, Παπανικόπουλος, Στύλος, Μύθου, Ντούνγκα

Ολυμπιακός (Τάσος Πάντος): Γεωργακόπουλος, Φράγκος, Θεοδωρίδης, Καρκατσάλης, Γιωτόπουλος, Φλούδας, Φίλης, Πλις, Βασιλακόπουλος, Μιχαηλίδης, Τζαμαλής.