Κριστιάν Φότα: Για την πνευματική προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ και του Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε ο ψυχολόγος του Δικεφάλου του Βορρά στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

«Περνούσαμε μαζί πολλές ωρες. Είμαι περήφανος που ήμουν συνεργάτης του Λουτσέσκου. Η δουλειά μας ήταν από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Κάναμε ειδικές συνεδρίες για να μπορούν να είναι συγκεντρωμένοι μέσα στο γήπεδο και να μην χάνεται το μυαλό τους. 

Στο ματς με τον Άρη ο ΠΑΟΚ ήξερε ότι έχει ένα μόνο δρόμο. Μπήκαμε κερδίσαμε και τα καταφέραμε. Υπήρχαν πολλές προκλήσεις και μάχες κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ανταποκρίθηκαν σε όλα και έλεγξαν την κατάσταση. 

Ο Λουτσέσκου είναι επιτυχημένος και υιοθέτησε άλλη τακτική. Είναι ένας άνθρωπος με τεράστιο πάθος και προσπαθεί να βρίσκει λύση σε κάθε πρόβλημα. Εκπέμπει μια θετική αύρα, ήμουν συνεχώς στο πλευρό του και τον στήριζα. Χρησιμοποιούσαμε μια φράση «Πάντα ενωμένοι, ποτέ δεν εγκαταλείπουμε». Όλοι οι παίκτες ήταν φανταστικοί, ήταν δυνατοί στη διάρκεια της σεζόν και δεν είναι τυχαία πρωταθλητές», είπε ο Κρίστιαν Φότα.