Γιώργος Βαβρίτσας: Στο γερμανικό Kicker και στον Έλληνα δημοσιογράφο συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ο οποίος μίλησε για το μέλλον του, με τον τελευταίο να να φιλοξενείται στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο και να επισημαίνει ότι ο διεθνής στόπερ του άφησε την αίσθηση ότι θα πουληθεί από τον ΠΑΟΚ

«Από τη συνέντευξη που μου έδωσε ο Κουλιεράκης αφήνει την αίσθηση ότι θα πάει στην Άιντραχτ. Δεν είναι υποθετικό το σενάριο, η γερμανική ομάδα έχει κάνει τρεις προτάσεις. 

Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον διεθνή στόπερ, όμως πρώτη τον λόγο έχει η γερμανική ομάδα. Η φετινή σεζόν που έκανε και η εξέλιξή του δείχνουν ότι είναι έτοιμος για να κάνει το επόμενο βήμα ως ποδοσφαιριστής παίρνοντας μεταγραφή σε ένα καλύτερο Πρωτάθλημα. 

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να καρπωθεί ένα ποσό κοντά στα 30 εκατ. ευρώ από ενδεχόμενες πωλήσεις του Κουλιεράκη και του Κωνσταντέλια κι αυτά τα χρήματα είναι τεράστια έσοδα για τον Δικέφαλο. Όλα είναι μία αλυσίδα και οι ελληνικές ομάδες βρίσκουν τον τρόπο να κάνουν τεράστια έσοδα. Ο ΠΑΟΚ το έχει κάνει άλλωστε στο παρελθόν με τους Τζόλη και Γιαννούλη, ο Ολυμπιακός τώρα με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου και η ΑΕΚ με το νέο της γήπεδο. Αν θέλουμε να βελτιωθεί το ποδόσφαιρό μας πρέπει να υπάρχουν και πωλήσεις», είπε ο Γιώργος Βαβρίτσας.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr