Μπορεί αρχικά να είχε προκύψει το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον 55χρονο τεχνικό του ΠΑΟΚ, ωστόσο, εισέπραξε αρνητική απάντηση από τους Θεσσαλονικείς αλλά και από τον Λουτσέσκου.

"Δεν μου αρέσει να μιλάω. Είμαι στον ΠΑΟΚ, τελεία", σχολίασε ο Ρουμάνος τεχνικός σχετικά.

Σημερινό πρωτοσέλιδο χτύπημα της Corriere dello Sport όμως, βάζει στο κάδρο τής Κάλιαρι τον προπονητή του ΠΑΟΚ, με ρεπορτάζ που έχει τίτλοτ: "Έκπληξη από την Κάλιαρι: Πάει για τον Λουτσέσκου Jr. Ο Ραζβάν προπονεί τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα"!

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει: "Αφού εξασφάλισε την παραμονή της μια αγωνιστική πριν το φινάλε της Serie A και αποχαιρέτισε τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος έβαλε τέλος στην καριέρα του, η Κάλιαρι ψάχνει για προπονητή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Corriere dello Sport, στην κούρσα που γίνεται για τη διαδοχή του Ρανιέρι, βρίσκεται και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, γιος του Μιρτσέα, κάτοχος δύο πρωταθλημάτων στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ.

Πιο μακριά αναφέρονται δύο άλλες περιπτώσεις Ιταλών, του Μάρκο Μπαρόνι (σ.σ. σήμερα στην Ελλάς Βερόνα) και του Αλέσιο Ντιονίζι (σ.σ. στο πρώτο μισό του 2023-24 στην Σασουόλο)".

Ο Λουτσέσκου βρίσκεται στη Ρουμανία αυτό το διάστημα, στο πλαίσιο των θερινών διακοπών του, αλλά όπως έχει αποκαλύψει ο Ευάγγελος Μίχος μέσω του sportdog η ράτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του για να πάει στην Ιταλία, στο πρωτάθλημα της οποίας θέλει πολύ να εργαστεί κάποια στιγμή, είναι στα 2 εκατ. ευρώ!

Μπορεί να μπει στον πειρασμό ο Ραζβάν να φύγει για την Ιταλία, από τη στιγμή μάλιστα που φέτος στέφθηκε πρωταθλητής με τον Δικέφαλο και έχει μπροστά του την πρόκληση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ;