Αρης: Το όνομα του Μαξίμ Σαμορόντοφ δεν ακούγεται πρώτη φορά στα μεταγραφικά ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού στο παρελθόν έχουν γραφτεί δημοσιεύματα που ενέπλεκαν την περίπτωσή του με τον ΠΑΟΚ. Πλέον, το όνομά του έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, με το ενδιαφέρον να προέρχεται αυτή τη φορά από την έτερη ομάδα της πόλης, τον Άρη.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Ρώσος δημοσιογράφος Ιβάν Καρπόφ στο κανάλι του στο Telegram, οι «κιτρινόμαυροι» ήταν ανάμεσα στις ομάδες που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται στην Ακτόμπε και φέτος σε 18 ματς είχε 8 γκολ και 4 ασίστ, όντας και διεθνής με την εθνική Καζακστάν.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Καρπόφ: «Ο εξτρέμ της Ακτόμπε, Μαξίμ Σαμορόντοφ θα μετακομίσει στην Λοκομοτίβ Μόσχας. Ο ατζέντης του παίκτη έχει ήδη συζητήσει το μελλοντικό συμβόλαιο με την ρωσική ομάδα. Ο Σαμορόντοφ απέρριψε μια σειρά από προτάσεις από την Ευρώπη, μεταξύ αυτών από την Ραπίντ Βιέννης, τον Αρη και την Τραμπζονσπόρ που ενδιαφέρθηκαν για τον 21χρονο μεσοεπιθετικά».

Πηγή: metrosport.gr