Η στήλη από την στιγμή που επιβεβαίωσε χθές από Ιταλία πως είναι υπαρκτό και... τρέχει το θέμα Σάρι στον Κυπελλούχο Ελλάδας, ψάχτηκε για περισσότερες λεπτομέρειες και φιλοξενεί το... πρώτο σχετικό follow up. Mε την... υποσημείωση πως από Ιταλία δεν παίζει μόνο ο Σάρι...

ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ ΣΑΡΙ: Έχουν γίνει δυο δια ζώσης επαφές του Παναθηναϊκού με την πλευρά του! Η μία στην Ρώμη με τον ίδιο τον 45χρονο κόουτς από την προηγούμενη εβδομάδα και η άλλη με τον ατζέντη του. Το 48ωρο που ήδη τρέχει από χθες, ακούγεται πως είναι καθοριστικό αφού ο Μαουρίτσιο Σάρι θέλει να έχει κλείσει σε ομάδα στο πρώτο 7ήμερο του Ιουνίου ενώ όπως αποκαλύψαμε έχει κι άλλες προτάσεις/εκτός του τριφυλλιού. Για να έρθει ο Σάρι πάντως στον ΠΑΟ θα χρειαστούν μίνιμουμ 3.000.000 ευρώ τον χρόνο (για τον ίδιο και το σταφ του) και κλειστό 2ετές συμβόλαιο. Το θέμα πάντως δεν είναι τόσο στο οικονομικό (ο Αλαφούζος τα δίνει) κι αν μπορεί να ποντάρουν κάπου οι πράσινοι για να πείσουν τον σπουδαίο Ιταλό κόουτς είναι περισσότερο στο... ιδεολογικό!

Αυτονόητο είναι πως προπονητής τύπου Σάρι απαιτούν και μεγάλες μεταγραφές/μεγάλο μπατζετ, κάτι οδηγεί σε... μονόδρομο στην μετακόμιση από την Λεωφόρο στο ΟΑΚΑ (βασικός λόγος)!!

Μάθαμε μάλιστα πως ήταν να γίνει (ίσως να έγινε κιόλας) και ταξίδι αξιωματούχου του Παναθηναϊκού στην Ιταλία. Τόσο για τον Σάρι αλλά και για την δεύτερη περίπτωση/υποψήφιου, επίσης γνωστό/μεγάλο όνομα με καριέρα στην Serie A! Δηλαδή οι δυο προπονητές με τους οποίους μιλάνε οι πράσινοι είναι από την... Ιταλία. Μάθαμε πάντως πως σε αυτή την 2άδα δεν είναι ο Κροάτης Τζούριτς (έχει προταθεί πάντως), ο οποίος μετά απο μια 3ετία αποχωρεί από την Τορίνο..