Κούλης Αποστολίδης: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ και μίλησε για το ντεμαράζ του Δικεφάλου στο τέλος των πλέι οφ, σχολίασε πως δεν πρέπει να φύγει ο Κωνσταντέλιας από την Τούμπα τη φετινή χρονιά, ενώ θα μπορούσε να συζητηθεί η πώληση του Κουλιεράκη.

Για τις φήμες περί Σάρι στον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός έκανε το λάθος να διώξει τον Ιβάνοβιτς και να πάρει τον Τερίμ, οπότε τώρα σκέφτεται παραπάνω την επόμενη επιλογή».

Για τον ΠΑΟΚ: «Τέτοιο ντεμαράζ στο τέλος δεν είχε ξαναγίνει, ειδικά μετά την απογοήτευση με το παιχνίδι της Λαμίας. Σημασία πλέον έχει το άμεσο μέλλον, έχω την άποψη πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να επενδύσει πάνω στην κατάκτηση αυτού του παλικαρίσιου πρωταθλήματος για να ανέβει ο σύλλογος κάποια επίπεδα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Όντως στο γκρουπ των ισχυρών έχει τη δυνατότητα να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι υποχρέωση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ πολύ προγραμματισμένα με τη συνδρομή και τη σύμφωνη γνώμη του Ιβάν Σαββίδη».

Για τον Κωνσταντέλια: «Εγώ πιστεύω πως ο Κωνσταντέλιας δεν πρέπει να φύγει από τον ΠΑΟΚ φέτος. Και για το συμφέρον του ίδιου και για το συμφέρον της ομάδας. την επόμενη χρονιά θα εκτοξευθούν οι μετοχές του, και όταν φύγει θα πρέπει να είναι έτοιμος στην ομάδα που θα πάει, δεν είναι ένας συνηθισμένος ποδοσφαιριστής. Τον χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να κάνει το άλμα ευρωπαϊκά. Μπορεί αν μείνει ακόμη ένα χρόνο, μπορεί να πάει σε ακόμη καλύτερο πρωτάθλημα από το αυστριακό».

Για τον Κουλιεράκη: «Για τον Κουλιεράκη θα μπορούσε να συζητηθεί γιατί είναι σε μια θέση που δεν θα ήταν δύσκολο να αντικατασταθεί. Αντιθέτως στον Κωνσταντέλια, που είναι στη δημιουργία, αυτό δεν το βρίσκεις εύκολο», είπε ο Κούλης Αποστολίδης.