Συνάντηση με ποδοσφαιρικό... άρωμα είχε σύμφωνα με τον Sport-FM o Γιάννης Αλαφούζος με τον Ισίδωρο Ντογιάκο.

Βασικό θέμα συζήτησης του ισχυρού άνδρα του «τριφυλλιού» με τον πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ήταν η πιθανή υποψηφιότητα του δεύτερου για την προεδρία της ΕΠΟ στις εκλογές της 22ας Ιουλίου!



Ο κ. Ντογιάκος, πασίγνωστος δικαστικός λειτουργός με μακρά πορεία, είναι ένα όνομα που είχε ακουστεί τις τελευταίες ημέρες ως πιθανό να βρεθεί απέναντι στον Μάκη Γκαγκάτση στις εκλογές της Ομοσπονδίας και απ’ ότι φαίνεται, ο Γιάννης Αλαφούζος αναλαμβάνει και ο ίδιος πρωτοβουλία προς αυτή τη κατεύθυνση.  Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η διάθεση από την πλευρά του κ.Ντογιάκου ήταν θετική.

Λίγο αργότερα πάντως, αντέδρασε ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, που με ανάρτησή του στο facebook υποστήριξε: 

Μόλις ενημερώθηκα ότι ο γνωστός σε όλους Γιάννης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ισίδωρου Ντογιάκου για την προεδρία της ΕΠΟ! Διερωτώμαι αν ο ίδιος ο κ. Ντογιάκος το γνωρίζει. Και αν ναι πως επιτρέπει σε μια χούφτα νταραβερτζήδες να χρησιμοποιούν το όνομά του για να διοικήσουν την ΕΠΟ, με ανορθόδοξους, τουλάχιστον, τρόπους.
Προφανώς όλοι αυτοί δεν έχουν κατανοήσει ότι οι διαδικασίες για ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΟ έχουν λήξει, πριν καν αρχίσουν. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης.
Ολοι οι υγιώς σκεπτόμενοι για το ποδόσφαιρο οφείλουμε να συνδράμουμε στην ανάδειξη και το έργο του για ένα καλύτερο αύριο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, απαλλαγμένο από κάθε λογής νταραβερτζήδες και άλλα ύποπτα στοιχεία.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Όσοι δεν το κατάλαβαν, θα το καταλάβουν τώρα. Ολοι ενωμένοι προχωράμε μπροστά.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr