Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει, και θα πανηγυρίζει για καιρό ακόμα, την ιστορική κατάκτηση του Conference League. Κάτι η τεράστια επιτυχία, κάτι το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν θα δώσουν καλοκαιρινά προκριματικά, τους δίνει την ευκαιρία όχι μόνο να γιορτάσουν με την ψυχή τους αλλά και να σχεδιάσουν την επόμενη σεζόν με μπόλικο χρόνο στη διάθεσή τους.

Μόνο που στο Λιμάνι δεν επικρατεί μόνο η χαρά, αλλά και η δίψα. Η θέληση για ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες, η ανάγκη για επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και τη διεκδίκηση ευρωπαϊκών τροπαίων. Και τώρα που επιτέλους έχουν προπονητή που εμπιστεύονται οι πάντες και εξαιρετικό "κορμό" στο ρόστερ δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.



Ήδη φαίνεται πως δρομολογείται η πρώτη μεταγραφική κίνηση, με την απόκτηση του Ντάνι Γκαρθία! Οι Ισπανοί γράφουν τις τελευταίες μέρες ότι οι διαπραγματεύσεις είναι προχωρημένες, με τη συμφωνία να βρίσκεται προ των πυλών.

Το όνομα του Βάσκου μέσου δεν είναι καινούργιο στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ωστόσο τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα από την Ιβηρική τονίζουν ότι οι όποιες αντιρρήσεις του παίκτη κάμφθηκαν εντελώς με την κατάκτηση του Conference League. Ο 34χρονος μέσος βλέπει να ενδιαφέρεται για εκείνον ένας σύλλογος που ζει τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας του και ένας προπονητής που τον γνωρίζει πολύ καλά, δείχνοντάς του έμπρακτα πόσο τον θέλει στην ομάδα. Το συμβόλαιο του Γκαρσία με την Αθλέτικ Μπιλμπάο ολοκληρώνεται και αν πιστέψουμε τα όσα γράφουν οι Ισπανοί, αναμένονται σύντομα οι υπογραφές με τον Ολυμπιακό.

Ελληνικες "Σειρήνες" για Μασούρα;

Στο μέτωπο των ανανεώσεων/αποχωρήσεων/δανεικών, υπάρχει αρκετή δουλειά που πρέπει να γίνει. Άλλωστε τρεις από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στον τελικό του Conference είναι δανεικοί (Κάρμο, Ποντένσε, Όρτα), ενώ άλλοι τρεις (Φορτούνης, Μασούρας, Τζολάκης) έχουν συμβόλαια που ολοκληρώνονται.



Ειδικά για τον Μασούρα υπάρχει έντονο παρασκήνιο, καθώς εκτός από ομάδες του εξωτερικού, φέρεται να έχει προσεγγιστεί και από ελληνικούς συλλόγους!

Όσο δεν κλείνει το θέμα του νέου του συμβολαίου, η φημολογία για τον Έλληνα διεθνή τόσο περισσότερο φουντώνει. Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει για το ενδιαφέρον που φέρεται να έχει δείξει ο Παναθηναϊκός σχετικά με την περίπτωση του Μασούρα, με την υποσημείωση ότι για να ντυθεί στα πράσινα θα πρέπει πρώτα από όλα οι απολαβές που θα του προταθούν, να υπερβαίνουν το 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr