Μετά την τεράστια επιτυχία με την κατάκτηση του Europa Conference League ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει, ήδη, τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει τον πρώτο λόγο για τις κινήσεις που χρειάζεται το "ερυθρόλευκο" ρόστερ.

Μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται ψηλά στην λίστα του Βάσκου προπονητή είναι αυτή του Ντάνι Γκαρθία, ο οποίος αποχωρεί από την Μπιλμπάο και είναι έτοιμος να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα αναφέρουν από την Ισπανία, με τις οριστικές εξελίξεις για τον 34χρονο χαφ να αναμένονται από βδομάδα.

Όσο για το δεύτερο όνομα που "παίζει" στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών, είναι αυτό του Ούρος Ράτσιτς, του Σέρβου αμυντικού χαφ, ο οποίος είχε βρεθεί να απασχολεί τον Ολυμπιακό και τον περασμένο Ιανουάριο.

Πρόκειται για τον 26χρονο άσο της Σασουόλο και πρώην της Βαλένθια, που έχει μεν συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα μέχρι το 2027, όμως ο υποβιβασμός της στη Serie B ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα και να τον οδηγήσει στην έξοδο.

Πάντως, σύμφωνα με τον "Κόκκινο Πρωταθλητή", η περίπτωσή του θα προχωρήσει μόνο αν αποχωρήσει από τον Πειραιά ο Βιθέντε Ιμπόρα.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr