Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το ρόστερ της επόμενης σεζόν, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις στον Ολυμπιακό, αφού είναι πολλά τα ανοικτά μέτωπα. Των παικτών που είναι να φύγουν και να έρθουν. Είναι πάρα πολλές οι περιπτώσεις που πρέπει να λυθούν. Πρώτα σε ό,τι αφορά τους παίκτες που πρέπει να μείνουν, αλλά και αρκετές περιπτώσεις που είναι να έρθουν», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο μόνος σίγουρος είναι ο Μεντιλίμπαρ (όπως είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου), όλα τα άλλα θα τα δούμε. Ο Κοστίνια είναι ένας παίκτης που έχει κλείσει ο Ολυμπιακός και έχει πάει πολύ καλά στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Άρα το μίνιμουμ που θα πρέπει να περιμένουμε είναι να τον δει και ο προπονητής. Ο σύλλογος έδωσε 2,5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από τη Ρίο Άβε», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Νομίζω ότι θα έχει ενδιαφέρον, αρχικά, το κομμάτι με τους παίκτες που είναι να μείνουν. Βλέπω ότι έχουν πάει πολύ καλά οι συζητήσεις με τον Τζολάκη και θα καταλήξουν σε υπογραφή νέου συμβολαίου. Και οι δύο πλευρές είναι έτοιμες για μία τέτοια κατάληξη. Και ο Ολυμπιακός του κάνει μία πολύ καλή προσφορά, όπως του αξίζει, και ο Τζολάκης να παραμείνει σε μία μεγάλη ομάδα που τον εμπιστεύεται και παίζει βασικός. Την έχει κερδίσει ο Τζολάκης τη θέση του βασικού γκολκίπερ και για την επόμενη σεζόν».

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr