Έτοιμη να δραστηριοποιηθεί στο κομμάτι ενίσχυσης για τη νέα σεζόν είναι η ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Κάποιες μεταγραφές θα γίνουν τώρα, κάποιες αργότερα. Τερματοφύλακας, δεξί μπακ και πιθανότατα αριστερό μπακ θα αποκτηθούν άμεσα. Θα πάρει και παίκτες στο κέντρο και την επίθεση αλλά ίσως αργότερα. Πιστεύω πως θα γίνει η προσθήκη του Μπρινιόλι για το τέρμα. Ο Γιαννούλης θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για το εξωτερικό, αφού δεν είναι πρώτη επιλογή του η Ελλάδα, αλλά ξέρει τις διαθέσεις της ΑΕΚ και τι του προσφέρει. Αν επιλέξει να επιστρέψει στην Ελλάδα, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός θα ασχοληθούν. Η ΑΕΚ είναι σε επαφή μαζί του και περιμένει την απόφασή του», τόνισε.

Όσο για τον Νόρντιν Άμραμπατ και τον αντικαταστάτη του Σέρχιο Αραούχο είπε: «Πιστεύω πως μες στην εβδομάδα ή το πολύ την επόμενη θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Άμραμπατ. Η ΑΕΚ τον θέλει, του έχει κάνει πρόταση και αν μείνει, τότε θα είναι καλυμμένη δεξιά έχοντας και τον Ελίασον. Ίσως είναι η πιο κρίσιμη μεταγραφή ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Αραούχο και θα παίζει πίσω από τον φορ. Μπορεί αυτή η μεταγραφή να αργήσει να γίνει. Ακόμη πάντως δεν έχει βγει ανακοίνωση για αποχώρηση του Αραούχο, οπότε ας κρατάμε μια πισινή, γιατί είναι ο… Αραούχο».

Τέλος, με αφορμή την κυκλοφορία των διαρκείας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν ανέφερε πως «… πρέπει να ‘κυνηγήσουν’ οι ομάδες ώστε να υπάρχει δυνατότητα μεταβίβασης του διαρκείας σε άλλον φίλαθλο».