Με τον ΠΑΟΚ έχει συνδεθεί το όνομα του Αντώνη Τσιφτσή για τη θέση τού Νο2 στο ρόστερ, καθώς το συμβόλαιο του Ζίβκο Ζίβκοβιτς ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες και θα είναι μεγάλη έκπληξη αν ανανεωθεί.

Ο 24χρονος άσος τού Αστέρα Τρίπολης, που τη φετινή αγωνιστική περίοδο είχε θητεία για έξι μήνες στο πολωνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ράκοβ, φαίνεται ότι είναι έτοιμος για να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του - Σε κλαμπ, μάλιστα, που τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι εμπιστεύεται νεαρούς και εξελίξιμους τερματοφύλακες για να τους αναδείξει και όχι για να τους παρκάρει στη φθορά του πάγκου.

Ο Τσιφτσής έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την Τρίπολη, αλλά ήδη υπάρχει ρεπορτάζ που θέλει τον Δικέφαλο να δίνει 300.000 ευρώ για την αγορά του και τον Αστέρα να διατηρεί 30% ως ποσοστό μεταπώλησης. Μια ρεαλιστική συμφωνία, που θα μπορούσε να αφήσει ικανοποιημένες όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

"Άνετα αντι-Ζίβκοβιτς ο Τσιφτσής - Έχει το πακέτο - Εμπιστοσύνη για Νο1 στον ΠΑΟΚ"

Το sportdog επικοινώνησε με τον προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη, που είχε συνυπάρξει με τον Τσιφτσή στον Αστέρα Τρίπολης πριν από μερικά χρόνια, προκειμένου να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες για την περίπτωσή του.

"Είναι παιδί με άριστο χαρακτήρα. Έχει εργασιομανία, θέλει μέσω της προπόνησης να γίνει καλύτερος. Συνεργάζεται με την ομάδα και κουμαντάρει τους συμπαίκτες του από πίσω. Είναι καλός με την μπάλα στα πόδια, έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Έχει κάνει και παιχνίδια με τον Αστέρα, είναι η ώρα για να πάει κάπου καλύτερα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο.

Τι χρειάζεται να βελτιώσει;

"Να πάρει ευκαιρίες για να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες χρειάζεται. Για να δημιουργήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να τα καταφέρει σε μεγάλη. Δεν με εκπλήσσει η εξέλιξή του".

Μπορεί να γίνει Νο2, στη θέση του Ζίβκοβιτς;

"Άνετα μπορεί, ναι. Οι ευθύνες είναι μεγαλύτερες, η ομάδα πολύ μεγάλη, αλλά και στον Αστέρα έκανε παιχνίδια. Όταν πηγαίνεις σε μεγάλη ομάδα, μεγαλώνει και αυτοπεποίθησή σου. Το πακέτο υπάρχει, ευκαιρίες να πάρει μόνο".

Όταν κάποια στιγμή αποχωρήσει ο Κοτάρσκι, θα μπορέσει να πάρει τη θέση του;

"Έχει το πακέτο αλλά είναι θέμα κατά το πόσο θα αντέξει το βάρος της φανέλας. Αλλά είναι παιδί με δυνατό χαρακτήρα, είναι σίγουρο όρτι ξέρει πού θα πάει και με ποιες υποχρεώσεις. Όταν έχει αυτό το πακέτο, τον εμπιστεύεσαι".