Ο Μαντί Καμαρά εδώ και σχεδόν δυο μήνες είχε προταθεί και στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό! Ντεφάκτο αυτό. Με τους κιτρινόμαυρους να είναι η πρώτη Μπιγκοφοράτη που... τσίμπησε και μίλησε με την μανατζερική πλευρά του αλλά το πράγμα δεν προχώρησε!

Εννοείται πως ο 27χρονος άσος του Ολυμπιακού που στο τελευταίο update (30 Μαιου)του transfermarkt, είδε την χρηματιστηριακή του αξία να υποχωρεί σημαντικά, πλέον στα 6.000.000, έχει προταθεί και σε πολλές ακόμη ομάδες στην Γαλλία, την Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία και την Τουρκία!!! Ελεύθερος γαρ από τον επόμενο μήνα. Μάλιστα στην ελληνική μανατζερική πιάτσα το... καυτηρίαζαν χαρακτηριστικά με την ατάκα : "οι ατζεντηδές του έχουν κάνει ... βίζιτα τον Μαντί αφού τον προτείνουν παντού"!!

Ο Γαλλοαφρικανός μέσος πάντως έκανε δυνατό γκελ και στον Αλμέιδα και στον Λουτσέσκου. Όσον αφορά στην ελληνική τιμή του: συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2.000.000 ευρώ και 2.000.000 bonus signing! Αυτά τα λεφτά πάντως μέχρι σήμερα η πλευρά Καμαρά δεν τα έχει βρει όχι από την Ελλάδα αλλά κι από πουθενά! Για αυτό άλλωστε τον λόγο έχει ρίξει ...νερό στο κρασί του και για την Ελλάδα ζητάει πλέον net ετήσιες αποδοχές 1.500.000 ευρώ και μπόνους υπογραφής 1.200.000 ευρώ!  

Πάμε τώρα και στις προχωρημένες συζητήσεις του με τον ΠΑΟΚ: ο Λουτσέσκου βλέπει στον Μαντί το ιδανικό ζευγάρωμα με τον Μειτέ, ένα χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από όλων των υπολοίπων του ασπρόμαυρου ρόστερ, με παραστάσεις και εμπειρία, που δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και θα τον βοηθήσειειδικά στην Ευρώπη ως τρίτο χαφ. Εκεί δηλαδή που έβαζε και ο Μαρτίνς τον Καμαρά και έκανε την διαφορά. 

Ο Καμαρά είναι μια από τις 3 περιπτώσεις που δουλεύουν στον ΠΑΟΚ για την θέση του κεντρικού χαφ, στην ιεράρχηση όμως, του Λουτσέσκου ίσως και η πρώτη!!! Ουσιαστικά τον θέλουν για "αντι-Μαξίμοβιτς", από την στιγμή που πέρσι είχαν στα χέρια τους τον διεθνή Σέρβο και τον ... έχασαν/πήγε στον Παναθηναϊκό. Το... ωραίο είναι πως και η Χετάφε τον περασμένο Γενάρη, όταν ο Μαξίμοβιτς έκλεισε στο "τριφύλλι" ήθελε τον Μαντί Καμαρά για αντικαταστάτη του!

Η περίπτωση του μέσου από την Γουινέα δεν είναι εύκολη για τον ΠΑΟΚ. Οι ειδικοί λένε πως είναι εξίσου δύσκολη και περίπλοκη όπως και του Μάρκου Λιβάγια, λόγω της... προσωπικότητας και των δυο παικτών/στόχων του δικεφάλου. Όπως ο ιδιόρρυθμος Κροάτης σταρ, έτσι και ο Αφρικανός συνηθίζουν να κάνουν... δεύτερες σκέψεις και να είναι αναποφάσιστοι...

Στην προκειμένη περίπτωση ο ΠΑΟΚ προσφέρει στον Καμαρά ένα συμβόλαιο που θα είναι στα 3 καλύτερα του ρόστερ, για την ακρίβεια τα τρία πίσω από το κορυφαίο, που το έχει ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς. Μιλάμε δηλαδή για net yearly salary επιπέδου +1.200.000 ευρώ!!! Πολύ καλά λεφτά...

ΥΓ. Ο Σάρι δεδομένα έχει ... προλάβει να δει πολλά βίντεο με αγώνες του ΠΑΟ, διαμορφώνοντας άποψη για το ρόστερ της ομάδας. Με ενδιαφέρον διάβασα σε κάποια ρεπορτάζ πως έχει "ερωτευτεί" τον Ρούμπεν Πέρεθ. Προφανώς στην υπερβολή αλλά όντως ο Ιταλός τεχνικός θέλει μέσους με ικανότητα στις κοντινές πάσες και προφανώς του αρέσει ο Ισπανός. Το πιο ενδιαφέρον όμως, θα ήταν να μας έλεγαν στα... πράσινα ρεπορτάζ και με ποιόν μέσο/όνομα του ΠΑΟ δεν ... τρελαίνεται (το αντίθετο) ο Σάρι. Μάλιστα σύμφωνα με την μανατζερική πιάτσα τον είχε κόψει όταν προτάθηκε στη Λάτσιο (και δεν αναφέρομαι στον Τζούρισιτς)! Πάντως αν ερχόταν ο Σάρι στο τριφύλλι δεδομένα θα ζητούσε την απόκτηση δυο βασικών χαφ (εκτός του Μαξίμοβιτς) και ο ένας να ήταν ... Ζορζίνιο!!!

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr