Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Μαουρίτσιο Σάρι απέρριψε την πρόταση που του κατέθεσε ο Παναθηναϊκός.

Οι Πράσινοι πάλεψαν για την υπέρβαση με τον έμπειρο Ιταλό τεχνικό, στον οποίο προσέφεραν πλουσιοπάροχο συμβόλαιο προκειμένου να τον πείσουν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Τριφυλλιού.

Ωστόσο, ο ειδικός σε θέματα μεταγραφών, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, αποκαλύπτει πως οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε deal, με τον Σάρι να απαντά αρνητικά στην τεράστια -για τα ελληνικά δεδομένα- προσφορά του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός προσέφερε τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ στον Ιταλό προπονητή.

Το απόγευμα της Τρίτης (4/6), ο Ιταλός δημοσιογράφος ανέφερε τα εξής: ''Η καριέρα του Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο δεν θα ξεκινήσει ξανά στην Ελλάδα. Ο πρώην τεχνικός της Λάτσιο, μάλιστα, απέρριψε την πρόταση που είχε παρουσιάσει τις τελευταίες ημέρες ο Παναθηναϊκός. Ο Τοσκανός προπονητής είχε πάρει μερικές μέρες για να σκεφτεί, με τη σημερινή ημερομηνία να λήγει η προθεσμία για την αποδοχή ή την απόρριψη της προσφοράς. Τελικά ο Σάρι αποφάσισε να αρνηθεί τη σημαντική οικονομική πρόταση του Παναθηναϊκού: άρα, καμία Ελλάδα στο μέλλον του.Ελεύθερος από τυχόν συμβατικούς περιορισμούς μετά την απόλυσή του από τη Λάτσιο τον Μάρτιο, ο Σάρι περιμένει λοιπόν μια ελκυστική προσφορά για να ξεκινήσει ξανά. Στην καριέρα του, θυμόμαστε, έχει ήδη προπονήσει στο εξωτερικό, στην Πρέμιερ Λιγκ τη σεζόν 2018-2019 στον πάγκο της Τσέλσι''.